2 de desembre de 2020 2/12/20

Inma Carda, Directora General d'Inclusió, se suma a l'equip de Vicent Marzà en les primàries de Compromís

 Inma Carda, Directora General d'Inclusió, se suma a l'equip de Vicent Marzà en les primàries de Compromís - (foto 1)
  MÉS FOTOS
   Inma Carda, Directora General d'Inclusió, se suma a l'equip de Vicent Marzà en les primàries de Compromís - (foto 2)

  L'actual Directora General d'Inclusió Social de la Generalitat Valenciana, la borrianenca Inma Carda, concorrerà també al procés democràtic de primàries obertes de Compromís per conformar la llista autonòmica de la coalició per la demarcació de Castelló. I ho farà com a integrant de la candidatura que encapçala el conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esports,Vicent Marzà, i que agrupa al seu equip a referents de Compromís a les comarques de Castelló com la portaveu adjunta a les Corts, Mònica Àlvaro, i l'alcalde de Borriol, Silverio Tena.

  Així ho ha anunciat Inma Carda, qui ha dit què "l'objectiu d'aquest equip és que Compromís siga de nou la garantia del Botànic 2.0 i lidere, amb més força encara, les polítiques valentes del futur Consell. Amb l'energia, valentia, capacitat de treball i esforç demostrada per la resta de l'equip, no solament s'evitarà la tornada al passat de privilegis enfront del drets, sinó que es farà un pas més en la consolidació de serveis públics de qualitat, de consolidació de drets i de millora de la qualitat de vida de les persones".

  Carda, que va ser regidora d'Igualtat i de Promoció Econòmica a l'Ajuntament de Borriana per Compromís per Borriana fins a finals de 2016, ha exercit un paper molt rellevant en la implementació d'avanços socials com la Renda Valenciana d'Inclusió, així com en la coordinació de l'operatiu d'acollida i reubicació de les persones que arribaren amb l'Aquarius a València, i ha col·laborat estretament amb Mònica Àlvaro en l'etapa actual a la Generalitat. Per això, ha subratllat que "la política de rescatar persones del Botànic ha de continuar la pròxima legislatura perquè crec que s'ha millorat la vida de la ciutadania amb lleis com la Renda Valenciana; o l'aposta pels serveis socials, amb més recursos i personal d'atenció social als Ajuntaments; o l'eliminació el copagament mèdic per a pensionistes; o la millora imparable de l'educació, gràcies a les polítiques de Màrza, amb menys alumnes per aula, més inversió per alumne, més professors, més beques i XarxaLlibres".

  "Amb l'energia inesgotable del conseller Vicent Marzà en la seua millora imparable de l'Educació; la dedicació de Mònica Àlvaro, qui, com a portaveu en les Corts, ha aconseguit desencallar lleis essencials per a la vida de la ciutadania, o la valentia de Silverio, que ha estat garantiade governabilitat a Borriol... amb aquestes persones, i amb aquestes ganes de treballar i millorar les coses, el pròxim mandat serà el de la consolidació dels drets i del canvi", ha assegurat.

   2 comentaris
  Noindependent
  Noindependent
  05/02/2019 08:02
  Vox +Vox=Vox

  Espero que esteis en la oposición los dos. A treballar teniu que anar

  Pujar