elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els germans Martí s’imposen en l’inici del IX Individual Sub-23 d’Escala i Corda

Els germans Martí s’imposen en l’inici del IX Individual Sub-23 d’Escala i Corda
  MÉS FOTOS
  Els germans Martí s’imposen en l’inici del IX Individual Sub-23 d’Escala i Corda - (foto 2)
  Els germans Martí s’imposen en l’inici del IX Individual Sub-23 d’Escala i Corda - (foto 3)

  El trinquet de Borriana i el de la Ciutat de la Pilota de Moncada van ser els escenaris on es va iniciar ahir per la vesprada el IX Campionat Individual Sub-23 d’Escala i Corda. Al trinquet de Borriana, Martí II va superar a José Salvador pel resultat de 60 per 45. Va ser una partida de màxima igualtat, en la que cada jugador va anar aconseguint el joc al dau fins al 35 iguals, on primer Martí II i desprès José van trencar el joc del seu rival, provocant una nova igualada en aquest cas a 40. A pesar d’això, el germà menut de la saga Martí, José Ramón va continuar amb la seua dinàmica ascendent i únicament va deixar sumar un joc més en tota la partida al seu rival, al que va superar degut a una major mobilitat i un dau perfecte.

  Al mateix temps al trinquet de la ciutat de la Pilota, es disputava la segona partida de la primera fase on Martí I va superar a Sergi de Meliana pel resultat de 60 per 50. La partida també va ser molt igualada i va estar marcada per la dificultat dels dos jugadors per trencar un joc al seu rival des del rest, concretament fins al 35 iguals ambdós jugadors van sumar tots el seus jocs de dau. Aquest moment va ser clau, ja que Sergi va deixar dos pilotes a l’escala que va aprofitar Martí per a trencar-li el joc, moment a partir del qual cada jugador va sumar el seu joc al dau fins al definitiu 60-50. D’aquesta forma, el germà major, Julian aconseguia el doblet dels Martí i per tant la seua classificació per a la segona ronda d’aquesta primera fase.

  Aquesta primera ronda es completarà amb els dos duels que es disputaran aquest pròxim dijous a partir de les 17:00 hores al trinquet de la Pobla de Vallbona. La primera partida enfrontarà al recent campió del Individual Sub-18, Àlvaro de Massalfassar front a Sergi Belda d’Agost, mentre que el segon duel mesurarà a dos dels rests esquerrans amb més futur, Ferrer de Líber i Kevin de Borriol.

  Els dos guanyadors d’aquestes partides acompanyaran als germans Martí en la segona ronda de la primera fase, on es disputaran dos eliminatòries que decidiran els dos jugadors que es disputaran el bitllet que dona accés a la segona ronda, on ja esperen Marc de Montserrat, De la Vega d’Almussafes, Francés de Petrer, Pablo de Borriol, Giner de Murla, Carlos de Massalfassar i Guillermo del Puig. Aquesta ronda de quarts de final s’iniciarà a partir de la segona setmana de setembre, amb la participació d’un gran elenc de jugadors que són el present i futur del món professional de l’Escala i Corda.

  Pujar