elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

GALERIA | Borriana rendix homenatge a la Reina Fallera Infantil de 2024, Anna Solà

GALERIA | Borriana rendix homenatge a la Reina Fallera Infantil de 2024, Anna Solà
  • La màxima representant infantil de les festes josefinas de 2024 ha atés els sentits i afectuosos versos i poemes de la comunitat fallera per a fer-la brillar

Galeria de fotos
Falles Borriana 2024: Pleitesia a la Reina Fallera Infantil
Falles Borriana 2024: Pleitesia a la Reina Fallera Infantil
MÉS FOTOS
GALERIA | Borriana rendix homenatge a la Reina Fallera Infantil de 2024, Anna Solà - (foto 2)
GALERIA | Borriana rendix homenatge a la Reina Fallera Infantil de 2024, Anna Solà - (foto 3)
GALERIA | Borriana rendix homenatge a la Reina Fallera Infantil de 2024, Anna Solà - (foto 4)

El Teatre Payà ha acollit el tradicional homenatge, també conegut popularment com a “homenatge”, a la Reina Fallera Infantil de Borriana 2024, Anna Solà.

Així doncs, la màxima representant infantil de les festes josefinas de 2024 ha atés els sentits i afectuosos versos i poemes de la comunitat fallera per a fer-la brillar. Enguany, per primera vegada, es realitzarà un homenatge per sector, seguit per la de la Cort d'Honor, la Reina Fallera de Borriana i la família.

També com a novetat, s'ha programat una actuació cultural per a amenitzar l'acte, en este cas ha sigut a càrrec de l'actuació musical “Acoloreix”.

En iniciar l'acte, amb motiu del duel decretat per la mort i desaparició de diverses persones en l'incendi produït en un bloc de cases a València, l'acte ha estat precedit per un minut de silenci en el seu suport. A més, la desfilada des de la Plaça Major fins al Teatre Payà ha discorregut sense música, el qual ha estat presidit per l'Alcalde de Borriana, Jorge Monferrer Daudí, la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Paloma Boix, la Reina Fallera Infantil de Borriana 2024, Anna Solà, i la Reina Fallera de Borriana 2024, Laia Molina, els qui han portat un crespó negre.

Pujar