29 de novembre de 2020 29/11/20

Fuster: “Hem vingut a servir als veïns no a calentar les cadires a l'ajuntament”

Fuster: “Hem vingut a servir als veïns no a calentar les cadires a l'ajuntament” - (foto 1)

  El candidat del PP a Borriana, Juan Fuster, ha reivindicat la vocació de servei ciutadà que ha de “vertebrar la funció d'un polític perquè si deixem de costat als nostres veïns és millor que ens anem a casa”.

  El líder del PP a Borriana ha reivindicat la necessitat de donar servei als veïns “que en el carrer estan esperant solucions a problemes senzills però que s'alimenten per la desídia el PSPV”. És necessari “eixir al carrer, donar la cara davant els problemes i no amagar-se en els despatxos”.

  Els veïns del carrer Europa, els veïns de la plaça Sant Blai, Músic Ibáñez o plaça Tremedal o la Fira esperen des de fa mesos “respostes que no arriben”. “Som conscients que en alguns casos les solucions no van a ser immediates, però si els qui governen són incapaces si més no de tenir-les en compte, poca solució anem a donar i major problema anem a generar”.

  El candidat del PP en Buriana ha reclamat a PSPV i els seus socis, de Compromís i Podem, que isquen dels despatxos i atenguen les problemàtiques que els veïns els traslladen a l'ajuntament i ells arxiven “sense donar respostes”. “Sempre he cregut que en política s'està per a escoltar, donar participació i per a servir. No per a calfar cadires”. Així les coses, “seria oportú que els qui avui governen escoltaren a la ciutadania i donaren solucions a problemes senzills però molests, crítics i que generen incomoditats”.

  “Si no ho fem, generem frustració i desesperació, indignació entre els nostres veïns”. Borriana “mereix futur amb un projecte sòlid que escolte als seus veïns, resolga els seus problemes i camine ferm cap a un futur de prosperitat i desenvolupament. Perquè aquesta ciutat és un orgull i una sort poder treballar per a garantir els èxits que mereixen els nostres veïns”.

   2 comentaris
  Luz Zaragozá
  Luz Zaragozá
  08/02/2019 11:02
  No todos son iguales.

  Por lo que respecta a usted cuando gobernaba el PP, la verdad es que si alguna vez he hablado con usted por algún problema me ha atendido bien y por lo menos ha intentado resolverlo, pero lo que son las cosas, no todos son iguales, sin embargo su compañera de partido, la que era regidora de educación en la pasada legislatura deja mucho que desear, lo digo por lo de calentar sillas, si quedabas a las 10 h, llegaba a las 11 h o más si llegaba que muchas veces ni acudía. el ciudadano le importaba un comino. En el despacho donde recibía al ciudadano de la planta baja, ponía un horario de atención al público que nunca lo cumplia, cuando digo nunca es por haberlo comprobado personalmente, los problemas ahí estaban sin resolver tiempo y tiempo no había manera de que tomara una decisión, siempre lo había que tratar en próximas reuniones en fin... un desastre. Ve como todos no son iguales usted una amor y su compañera un .....laisser faire y no hacer nada. Cada regidor supongo es diferente.

  Pujar