elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Fidelitat màxima: més demanda d'abonaments que devolucions després d'ajornar l'Arenal Sound a 2022

Arxiu
Arxiu
  • El festival de Burriana ha ajornat l'edició enguany a la primera setmana d'agost de 2022

La decisió de l'organització del festival Arenal Sound de Burriana d'ajornar l'edició de 2021 i celebrar els concerts del 2 al 7 d'agost de 2022 no està afectant els fidels sounders que majoritàriament no estan retornant els seus abonaments.

Així ho ha confirmat David Sánchez aquest matí a Benicàssim durant la presentació de Luce Benicàssim que organitza The Music Republic. “El públic de l'Arenal Sound és molt fidel”, ha assenyalat.

De fet, segons David Sánchez s'han retornat una mica més de 500 abonaments, “una quantitat residual si tenim en compte la gran quantitat d'abonaments venuts”. És més, ha assegurat que “el nombre de peticions que rebem per a comprar abonaments és major a les devolucions”.

Cal assenyalar que els sounders que vulguen retornar els seus abonaments podran fer-ho fins al dilluns 28 de juny a través de l'empresa See Tiquets.

Sánchez ha assegurat que un dels motius pels quals Burriana no comptarà amb l'Arenal Sound aquest estiu és perquè “no es pot traslladar a setembre” perquè “l'Arenal Sound és agost i encara que el vulgues portar a setembre, l'experiència et diu que ja no és ni semblant perquè la gent ja torna a les universitats i aquest és un paquet vacacional”.

En el mateix sentit s'ha referit al FIB, al Festival Internacional de Benicàssim, que no se celebrarà aquest estiu perquè “les bandes internacionals no poden viatjar a Europa”

Pujar