elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Festes de la Misericòrdia de Borriana: calendari per a recollir les entrades de la fira taurina

Festes de la Misericòrdia de Borriana: calendari per a recollir les entrades de la fira taurina
 • Les entrades es repartiran en Buraudio. Consulta ací les dates i horaris

 • També es poden reservar en línia a través de www.entradesborriana.com

Borriana ja té calendari per a la reserva i recollida d'entrades per a la fira taurina que es desenvoluparà del 4 al 12 de setembre pels festejos de la Misericòrdia.

Com ha explicat la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, “es tracta d'un calendari escalonat en diversos dies, per a evitar aglomeracions en la recollida d'entrades”.

A més, com ha recordat, “les entrades seran gratuïtes i es podran reservar uns dies abans de cada jornada, per a delimitar els aforaments a les mesures sanitàries que s'apliquen a cada moment”.

Lluïsa Monferrer, que ha agraït la col·laboració de les entitats taurines de Borriana en la preparació d'aquest esdeveniment, ha explicat que els abonaments es podran reservar per dues vies, recollint-los presencialment en Buraudio (carrer l’Escorredor, 58) o en línia a través de la web www.entradesborriana.com.

 • Carafals, escales i penyes taurines: els dies 30 i 31 d'agost es podran recollir les entrades per a les jornades del 4, 5 i 7 de setembre.
 • Carafals, escales i penyes taurines: recollir el 7 de setembre per a les jornades del 10, 11 i 12.
 • Públic en general: es podran recollir el 2 i 3 de setembre per a les jornades del 4 i 5.
 • Públic en general: el 6 de setembre es repartiran les entrades del dia 7.
 • Públic en general: el 9 i 10 es repartiran les entrades per als dies 10, 11 i 12.

Els horaris són els següents:

 • 30 d'agost: de 10h a 13h
 • 31 d'agost: de 17h a 20h
 • 2 de setembre de 10h a 13h
 • 3 de setembre: de 17h a 20h
 • 6 i 7 de setembre: 10h a 13h i de 17h a 20h
 • 9 de setembre de 17h a 20h
 • 10 de setembre: de 10h a 13h

Respecte a la reserva en línia, a través de www.entradesborriana.com, el termini d'adquisició dels tiquets per als dies 4 i 5 de setembre s'obrirà a partir del dia 3 a les 10h, per a les del dia 7 a partir del 6 a les 10h i la reserva de les entrades per als dies 10, 11 i 12 s'obrirà el dia 9 a les 17h.

Es podran adquirir 2 entrades per escala i 8 per carafal, presentant les identificacions, i el públic en general podrà recollir 2 entrades per persona.

A més, cal destacar que als menors se'ls comptabilitza com als adults, per la qual cosa també necessiten d'entrada per a accedir al recinte. Per part seua, els menors de 16 anys no podran accedir a les entrades de rode.

Respecte a les vaquillas matinals dels dissabtes 4 i 11 de setembre no es reservaran entrades, sinó que es repartiran per ordre d'arribada fins a completar l'aforament.

La fira taurina es desenvoluparà del 4 al 12 de setembre, en el recinte taurí que s'instal·larà en el solar de l'antiga fàbrica de conserves La Joia, coneguda popularment com la “Pelaora” (Av. Tarancón, 6).

Els festejos se celebraran en un recinte tancat, amb control d'aforaments i vigilància, amb l'exigència en tot moment del compliment de totes les mesures sanitàries antiCovid en vigor.

MÉS FOTOS
Festes de la Misericòrdia de Borriana: calendari per a recollir les entrades de la fira taurina - (foto 2)
Festes de la Misericòrdia de Borriana: calendari per a recollir les entrades de la fira taurina - (foto 3)
Festes de la Misericòrdia de Borriana: calendari per a recollir les entrades de la fira taurina - (foto 4)
Pujar