24 de novembre de 2020 24/11/20

La farmàcia Lloris González de Burriana rep un premi internacional al millor disseny

La farmàcia Lloris González de Burriana rep un premi internacional al millor disseny  - (foto 1)
  • Els Internacional Store Awards són uns prestigiosos guardons del disseny de comerços

  • El premi va ser arreplegat per Consuelo Gonzalez i Mariano Lloris de la Farmàcia Lloris González i per Carlos Aires, fundador de Marketing-Jazz, l'estudi que va desenrotllar el projecte premiat

Galeria de fotos
Burriana - Farmacia Lloris González - 2
Burriana - Farmacia Lloris González - 2
Galeria de fotos
Burriana - Farmacia Lloris González
Burriana - Farmacia Lloris González
MÉS FOTOS
La farmàcia Lloris González de Burriana rep un premi internacional al millor disseny  - (foto 2)
La farmàcia Lloris González de Burriana rep un premi internacional al millor disseny  - (foto 3)
La farmàcia Lloris González de Burriana rep un premi internacional al millor disseny  - (foto 4)
La farmàcia Lloris González de Burriana rep un premi internacional al millor disseny  - (foto 5)

La farmàcia Lloris González de Burriana ha sigut reconeguda com el comerç amb el millor disseny. Els prestigiosos premis internacionals de l'Institut de Disseny de Comerços (Retail Design Institute) s'han fixat en esta humil farmàcia de Burriana pel seu concepte de marca, la seua experiència de compra i la seua integració de la tecnologia.

"La farmàcia en si és diferent i transmet modernitat amb un disseny molt cuidat", ha explicat Mariano Lloris, fill dels fundadors d'esta farmàcia i que va estar recentment a Nova York per a arreplegar este guardó: "Va ser una satisfacció perquè és un dels màxims reconeixements en este camp i a més vam tindre l'oportunitat de conéixer experiències dels quatre continents", afig el jove farmacèutic que, amb 24 anys, té clar que vol seguir els passos dels seus pares.

La coneguda farmàcia de Burriana està ubicada en un edifici del segle XX i de quatre pisos que va ser recentment rehabilitat: "En el mateix espai s'unixen el laboratori, l'ortopèdia i la farmàcia, la qual cosa dóna una harmonia total". Són algunes de les raons per les quals els premis International Store Awards es van fixar en ells i en el seu projecte "salut integral en vertical".

Va ser en 1981 quan Mariano Lloris (pare) i Consuelo González van decidir fundar la farmàcia Lloris González just enfront de la ubicació que tenen actualment: "Açò era un davall completament diferent i fa uns anys vam decidir donar el pas, rehabilitar la farmàcia i donar-li un gir integral per a adaptar-nos i ser una farmàcia actual", comenta Consuelo, que també va arreplegar el premi junt amb el seu fill a Nova York.

Salut integral en vertical

El projecte va ser realitzat per l'agència Marketing-Jazz. En la planta baixa s'han ubicat els servicis centrats en tercera edat, medicament, benestar, bellesa i dos sales d'atenció farmacèutica mentres que, en la planta superior, un ascensor connecta amb la zona d'ortopèdia, laboratori, sales de formació i atenció al client.

Els International Store Design Awards són un dels màxims reconeixements en el sector del disseny d'espais comercials en la indústria retail. En total, a l'edició de 2016, celebrada a Nova York (Estats Units), es van presentar més de 125 projectes. La farmàcia està oberta des de l'any 1981 just davant d'on està ara, era un davall, completament diferent. Açò era una casa antiga que s'ha rehabilitat, hem donat el pas per la continuïtat per a tindre una farmàcia actual.

 3 comentaris
MARIANO LLORIS CARSI
MARIANO LLORIS CARSI
27/10/2018 07:10
AGRADECIMIENTO

Quiero darle las gracias, aunque tarde, ya que hasta hoy no habia leido su comentario.Gracias.

Pujar