elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una famosa hamburgueseria americana busca treballadors a Borriana

Una famosa hamburgueseria americana busca treballadors a Borriana
  • El nou restaurant cerca personal de cuina i servei

Una famosa hamburgueseria americana cerca emprats a Borriana per al nou local que obrirà en l'avinguda Cardenal Vicente Enrique Tarancón.

Segons han publicat en un anunci del servei d'ocupació municipal el nou restaurant, de la cadena McDonald’s, ja cerca personal per a les àrees de cuina i servei.

En concret, se cerquen aspirants majors de 18 anys, amb permís de treball i disponibilitat per a treballar els caps de setmana.

Aquesta franquícia de la cadena nord-americana ofereix una jornada parcial més hores complementàries, amb contractes de 12 hores en cap de setmana i festius o de 20 hores durant la setmana.

A més, asseguren que proporcionen formació inicial en línia i flexibilitat horària, a més d'un entrenament en els restaurants de Vila-real i Castelló.

Com treballar en el McDonald’s de Borriana?

Per a inscriure's en aquesta oferta d'ocupació és necessari enviar un currículum al correu electrònic contratacion.mcdcastellon@gmail.com o lliurar-lo en paper en qualsevol restaurant Mcdonald’s de la província.

Posteriorment, l'aspirant haurà de presentar-se per a l'entrevista amb el currículum en la Llar Fallera de Borriana (Plaça L’Estacioneta 4) dijous que ve 8 de juny a les 09.30 hores.

El restaurant se situarà en un dels nous pols comercials del municipi, al costat del barri de Quarts de Calatrava, on ja se situen diversos supermercats i cadenes de menjar ràpid.

Pujar