21 de setembre de 2020 21/9/20

La Falla La Vila dóna la benvinguda a les seues màximes representants per al 2020

La Falla La Vila dóna la benvinguda a les seues màximes representants per al 2020 - (foto 1)
  • El dissabte va ser nit de comiats i benvingudes en la Falla La Vila de Burriana

Galeria de fotos
Burriana - Falles 2020 - F. La Vila - Comiat i Proclamació
Burriana - Falles 2020 - F. La Vila - Comiat i Proclamació
MÉS FOTOS
La Falla La Vila dóna la benvinguda a les seues màximes representants per al 2020 - (foto 2)
La Falla La Vila dóna la benvinguda a les seues màximes representants per al 2020 - (foto 3)
La Falla La Vila dóna la benvinguda a les seues màximes representants per al 2020 - (foto 4)
La Falla La Vila dóna la benvinguda a les seues màximes representants per al 2020 - (foto 5)

La comissió de la Falla La Vila van donar la benvinguda aquest dissabte a María Antonino i Melany Nitescu, com a Fallera Major i Fallera Major Infantil 2020. Ho van fer en una nit on també van acomiadar a les que van ser els seus representants durant l'anterior curs faller. La cita prometia i no defraude.

Des de les huit de la vesprada el casal de la Vila va començar a omplir-se de fallers amb ganes de viure la que per a molts és una de les nits més especials de l'any, perquè amb ella es marca el rumb del que aquesta per vindre.

La comissió pràcticament al complet va agrair el lliurament dels seus FFMM (Iris Moreno i Teresa Clavel) i les seues Corts 2019, els qui han gaudit d'un any replet d'alegries. Després del comiat, va arribar el moment de les benvingudes amb la rebuda a les noves representants.

Enguany la part infantil de la falla estarà representada per Melany Nitescu García, que viurà l'aventura de la mà de la seua Cort d'Honor integrada per: Sara Fontcubierta, Julia Marquina, Eva Rubert i Ana Vicent.

Per part seua, el càrrec de Fallera Major recau sobre María *Antonino i la seua Cort d'Honor composta per: Alicia Giménez *Poles, Judith *Felis Canut, Àfrica Arribas Gimeno, Coral Agranes Sanz , Paloma Sánchez caps, Alba Vilarroig Aguilera i Laia Molina Suárez.

Després de rebre l'afecte dels presents tots van gaudir d'una nit al ritme de la música amb l'actuació de Teté de Linares, entre moltes altres coses.

En clau de Falla

En clau de FallaEntrar en el especial
Pujar