1 d’octubre de 2020 1/10/20

La Falla La Ravalera ret homenatge a Leire Ortiz Baena

La Falla La Ravalera ret homenatge a Leire Ortiz Baena - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2019 - F. La Ravalera - Presentación
  Burriana - Fallas 2019 - F. La Ravalera - Presentación
  MÉS FOTOS
  La Falla La Ravalera ret homenatge a Leire Ortiz Baena - (foto 2)

  La Falla La Ravalera ha exaltat a Leire Ortiz Baena, Fallera Major Infantil 2019, en l'acte de presentació de la seua comissió aquest dissabte a les 20.00 en Torre La Mina.

  La resta de les comissions de Burriana han pujat a l'escenari i posteriorment s'ha donat pas a les Reines Falleres de Borriana 2019, Anne Alós i Mar Zamora. A continuació, ha començat la presentació de la Falla La Ravalera amb la presentació de les Corts d'Honor.

  D'una banda, la presidenta infantil, Àfrica Marín Piles, ha rebut en l'escenari a la Cort d'Honor Infantil, composta per: Adriana Fernández Ventura i Olaia Daudén Oyanguren. A ambdues els ha fet un regal i entregat un ram de flors. Seguidament, els presidents de la comissió, Eva Navarro Hernández i Marc Gil Nicolau han rebut en l'escenari a Raquel Sánchez López, Patricia Negre Gimeno, Sandra Candau López i Irene Panís Casado, a les quals també se'ls ha fet el lliurament d'un regal i d'un ram de flors.

  El moment més esperat ha sigut l'exaltació de la xicoteta Leire Ortiz Baena com a Fallera Major Infantil 2019. Abans de donar per finalitzat l'acte, ha sigut moment d'acomiadaments per a les representants de l'exercici anterior. Així, han pujat a l'escenari Ariadne Bodi Ferrer, Fallera Major Infantil 2018, juntament amb el seu vicepresident Blai Monfort Villagrasa, i Laura Varella Ríos, Fallera Major 2018 juntament amb la seua presidenta Paula Morte Vallez.

  Garbiñe Oyanguren González, la mantenidora, ha dedicat unes paraules sobre les falleres i un familiar per a concloure l'acte. La nit ha acabat amb un sopar conjunt i el seu posterior ball.

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar