29 de novembre de 2020 29/11/20

La Falla Caçadors dóna la benvinguda a les seues màximes representants per al 2020

La Falla Caçadors dóna la benvinguda a les seues màximes representants per al 2020 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Falles 2020 - F. Caçadors - Proclamació
  Burriana - Falles 2020 - F. Caçadors - Proclamació
  MÉS FOTOS
  La Falla Caçadors dóna la benvinguda a les seues màximes representants per al 2020 - (foto 2)
  La Falla Caçadors dóna la benvinguda a les seues màximes representants per al 2020 - (foto 3)
  La Falla Caçadors dóna la benvinguda a les seues màximes representants per al 2020 - (foto 4)
  La Falla Caçadors dóna la benvinguda a les seues màximes representants per al 2020 - (foto 5)

  El saló de la Caixa Rural de Burriana va ser l'escenari triat per la Falla Caçadors per a celebrar l'acte de comiat de la fallera major del 2019 i proclamació de les màximes representants per al 2020. Una trobada que va comptar amb la participació de pràcticament tota la comissió, i que va servir de tret d'eixida per al nou exercici faller.

  L'acte va començar amb un comiat a María Llopis Manzano (Fallera Major 2019) qui emocionada es va acomiadar del seu càrrec, i desig molta sort a les seues successores en el càrrec guanyant-se els aplaudiments de tots els presents.

  Amb això, es va donar per començat l'acte de proclamació de les noves representants de la falla per al 2020. Totes es van mostrar entusiasmades i amb ganes de començar ja el tradicional calendari d'actes. Van ser uns minuts d'emoció perquè es van projectar diferents vídeos dedicats a cadascuna d'elles, després d'això una a una van anar pujant a l'escenari on se'ls va fer lliurament de la insígnia de la falla i d'una xicotet detall floral.

  La Falla Caçadors de Burriana comptarà enguany amb unes Falleres Majors molt especials, perquè a més de ser companyes de càrrec també són germanes el que segur farà encara més especial tot el que els queda per viure. Les afortunades són: Valeria Usó Fuentes i Debora Traver Fuentes, Fallera Major Infantil i Fallera Major respectivament.

  Per part seua, la Cort d'Honor estarà formada per Paula Pons, Davinia Francisco, i Teresa Vicent. Les tres els acompanyaren en el que segur serà un gran any faller.

   

  Pujar