elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La falla Barri València de Borriana acomiada a les seues Falleres Majors de 2023, Lola Vicent i Blanca García

La falla Barri València de Borriana acomiada a les seues Falleres Majors de 2023, Lola Vicent i Blanca García
  • Les dues màximes representants van tancar un any històric al costat de la seua comissió

Galeria de fotos
Falles Burriana 2023: Acomiadament Falla Barri València
Falles Burriana 2023: Acomiadament Falla Barri València
MÉS FOTOS
La falla Barri València de Borriana acomiada a les seues Falleres Majors de 2023, Lola Vicent i Blanca García - (foto 2)
La falla Barri València de Borriana acomiada a les seues Falleres Majors de 2023, Lola Vicent i Blanca García - (foto 3)
La falla Barri València de Borriana acomiada a les seues Falleres Majors de 2023, Lola Vicent i Blanca García - (foto 4)
La falla Barri València de Borriana acomiada a les seues Falleres Majors de 2023, Lola Vicent i Blanca García - (foto 5)

La Falla Barri València de Borriana va celebrar anit l'acte de comiat de les Falleres Majors de 2023, Lola Vicent Varea i Blanca García Serrano.

Acompanyats del president de la comissió, Marc Martí Rodríguez, i de la presidenta infantil, Sofía Francisco Mateo, les dues màximes representants van compartir amb tota la comissió el colofó a un any històric. Després de dirigir-se a la seua falla, es va projectar un vídeo recordatori d'aquest any 2023.

Núria Enguídanos Franch i Paloma Agustí Castella van ser les presentadores de l'acte en el qual no van fallar les corts d'honor.

Així, aquest 2023 han acompanyat a Lola Vicent les joves Alba Redón Ortiz, Adriana Cifuentes Chabrera, Lorda Esquerre Gila, Carla Almela Queral, Andrea Francisco Mateo, Barbara García García, Isabel Isach Balaguer, Lucia Redón Ortiz, Cristina Alamilla Martinez, Arianna Fornet Gil, Vera Mesado Vicente i Sara García Serrano.

La cort d'honor infantil ha estat formada per Irene Llorens Enguidanos, Elsa Sanchidrian Vares, Alba Oliver Iserte, Jennifer Rosell Bob, Maria Ribera Miralles, Ainhoa Cifuentes Sanz i Maria Oliver Iserte.
Amb aquest acte, la falla Barri València ja mira a les festes josefinas de 2024.

Pujar