elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
EMAC BORRIANA 2024

El emac. torna a Borriana amb la seua edició més coral: consulta tots els artistes

El emac. torna a Borriana amb la seua edició més coral: consulta tots els artistes
  • Del 16 al 18 de febrer, el CMC La Mercè serà l'epicentre musical, artístic i referència dels nous sons

emac. ha presentat aquest matí el cartell musical al complet del que serà la seua novena edició, per a tornar a abanderar l'agenda musical al començament de 2024, convertint a Borriana en epicentre musical, artístic i referència dels nous sons, del 16 al 18 de febrer, en el Centre Municipal de Cultura La Mercè.

Per a això, el nové emac. centra la seua programació en noves apostes sonores, “sent un cartell molt coral i compacte que reafirma la nostra cerca constant per l'avantguarda; un concepte on emmarquem gran part del cartell d'aquesta novena edició la qual ve amb alguns canvis en la seua estructura habitual, centrant els concerts en les jornades del divendres i el dissabte”, apunten des de l'organització, per als qui “el emac. presenta cartells que conjuguen propostes que tenen joventut i avantguarda”

Cal destacar, que en aquesta novena edició els concerts tornaran a ser de lliure accés fins a completar els diferents aforaments dels espais.

La jornada del divendres començarà en el Escenari Amfiteatre amb el indierock Ader Troys, per a a continuació trobar-nos amb el concert especial de Valdivia i Iñigo Soler, els quals faran un repàs als seus discos i cançons editades conjuntament. Compartiran jornada inaugural amb Faixa i la seua mescla de ritmes tradicionals de la música valenciana i electrònica que rememora els beats més ballables del bakalao, els qui comptaran amb la col·laboració especial en directe de Noèlia Llorens, Titana.

El alternativerock de Black London, els sons industrials de Penca, el cutepop de Pipiolas, el caleuche de Lorenzo Soria i Sebastian Orellana, el house ornitològic de Ciutat, els ritmes synthpop d'Infanta, les melodies misterioses i suggeridores de SDH faran que tremole el dissabte en el Escenari emac (jardí arqueològic) que tancarà la jornada amb l'electrònica ballable de b1n0.

El diumenge amb el concert matinal en el emac.bar de Gazella amb el seu shoegaze i la sessió ballable de Char Lee dj, tot això a l'hora del vermut, serviran com a tancament de la novena edició del festival de Borriana.

Els dj's i selectors musicals tornaran a concentrar el protagonisme en el Escenari emac.bar, on es recuperarà l'espai total de la mateixa amb una programació de club enfocada a la pista de ball. Ací ens trobarem amb: Tormix, Anticiclon&Borrasca, Palmer dj set, els amistes, Exili, Rocio Saiz dj, Pestell&Balda, Sickboy, elpa7o, iBrañas, Juan Soler, AA Ansietat, David Moles b2b Meseguer i Tocino del Zodíac.

En aquesta edició es presenta com a novetat emac.kids, com una proposta enfocada als més xicotets de la casa.

emac.art. Fira d'artistes. Després de l'èxit de la convocatòria, totes les places han sigut cobertes en tot just uns dies. Després de Nadal serà revelat el cartell d'artistes participants.

Un 2024 que comptarà amb Estrella Damm com a cervesa oficial i la col·laboració Jägermusic per als qui l'esdeveniment de Borriana és un referent en territori valencià.

Des de l'organització es recorda que “el principal objectiu és tindre a Borriana una programació de primer nivell i, sobretot, tindre accés als creadors, tant en la part de l'art com en la musical, ja que, al final, emac. és un esdeveniment pròxim on els artistes i el públic s'entremesclen amb total normalitat durant les tres jornades del festival”.

MÉS FOTOS
El emac. torna a Borriana amb la seua edició més coral: consulta tots els artistes - (foto 2)
El emac. torna a Borriana amb la seua edició més coral: consulta tots els artistes - (foto 3)
El emac. torna a Borriana amb la seua edició més coral: consulta tots els artistes - (foto 4)
Pujar