elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les dones de Borriana desfilen en la solemne Processó Dolorosa

Les dones de Borriana desfilen en la solemne Processó Dolorosa - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Semana Santa - Procesión Virgen de los Dolores
  Burriana - Semana Santa - Procesión Virgen de los Dolores
  MÉS FOTOS
  Les dones de Borriana desfilen en la solemne Processó Dolorosa - (foto 2)
  Les dones de Borriana desfilen en la solemne Processó Dolorosa - (foto 3)
  Les dones de Borriana desfilen en la solemne Processó Dolorosa - (foto 4)
  Les dones de Borriana desfilen en la solemne Processó Dolorosa - (foto 5)
  Les dones de Borriana desfilen en la solemne Processó Dolorosa - (foto 6)
  Les dones de Borriana desfilen en la solemne Processó Dolorosa - (foto 7)

  La tradicional Processó Dolorosa de Borriana s'ha dut a terme aquesta nit 12 de abril de 2017, per un miler de dones que han recorregut els carrers del municipi en silenci durant l'edició número 54.

  A les 22.00 hores ha partit la processó nocturna des de la Basílica del Salvador fins l'ermitori de Sant Blai a la qual molts borrianencs s'han unit en absolut silenci per acompanyar les més de 1.000 dones que han participat aquest any.

  Tan sols el soroll dels tambors i els bombos de la germandat de la Santa Faz ha fet de banda sonora durant el trajecte compost pels carrers el Pla, la Tanda, la Carrera, la Mercé i el Barranquet finalitzant així en el ermitori.

  Va ser llavors quan es va entonar el cant de la Salve presidit per la Verge dels Dolors i quan la imatge va entrar al recinte, un dels moments més emotius, protocol·laris i ineludibles de l'acte.

  Algunes de les participants van realitzar la desfilada descalces, és habitual en algunes processons en compliment d'alguna promesa o simplement pel fervor i la devoció cap a, en aquest cas, la Dolorosa. Però el vestuari va ser per a quasi totes el mateix, la 'teja' va ser el vestit de dol que van vestir, al costat de la imatge els carrers de Borriana aquesta nit de dimecres sant.

  Pujar