elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detenen a un home després d'intentar violar a una menor d'edat a Borriana

Detenen a un home després d'intentar violar a una menor d'edat a Borriana
  • Pel que sembla l'acusat compta amb nombrosos antecedents policials i viu d'okupa en un habitatge de la ciutat

Sobre les 22.30 hores del dia 14/07/2023, es va rebre una trucada telefònica en Policia Local de Borriana, d'una dona denunciant que acabava de patir un intent de violació.

Personades ràpidament les patrulles, s'entrevisten amb aquesta persona que va resultar ser una menor d'edat, la qual va facilitar les característiques del presumpte agressor.

Realitzades gestions per part de Policia Local, s'esbrina la identitat del presumpte autor, que va resultar ser una persona amb antecedents penals per la comissió de diversos delictes entre ells un d'agressió sexual pel qual va complir condemna.

Personats els policies en el lloc on resideix de “okupa” aquesta persona, es va procedir a la seua immediata detenció com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual, sent traslladat per una patrulla de Guàrdia Civil a les seues dependències on va quedar a disposició judicial.

Policia Local, va instruir les oportunes diligències que van ser remeses al Lloc Principal de la Guàrdia Civil per a la seua posterior remissió al Jutjat de Guàrdia.

La menor va ser assistida i entregada al seu tutor per part de Guàrdia Civil de Borriana.

Aquest servei, es va realitzar conjuntament per part de Policia Local i Guàrdia Civil en el marc de col·laboració entre tots dos Cossos de Seguretat.

Pujar