27 de setembre de 2020 27/9/20

Cs denuncia “el mal ús del castellà de l'equip de Govern de Borriana”

Cs denuncia “el mal ús del castellà de l'equip de Govern de Borriana” - (foto 1)

  La portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Borriana, María Jesús Sanchís, ha criticat "el mal ús del castellà de l'equip de Govern que defensa aferrissadament la immersió llingüistica" i ha assegurat que "la instal·lació del monitor d'informació turística amb faltes ortogràfiques està situat en una façana protegida que té un informe desfavorable dels serveis tècnics del Consistori". 

  En aquest sentit, la regidora ha afirmat que “el regidor de l'àrea de Compromís predica però després no dóna exemple, utilitzant un mal ús del castellà en escriure 'hermita' amb h, i fent cas omís als serveis tècnics respecte a la protecció de façanes del municipi”, ha lamentat l'edil. Per açò, Sanchís ha defensat que "es rectifique com més prompte millor tant la ubicació del monitor, com les faltes ortogràfiques". "És necessari que el tripartit demane disculpes als veïns per la seua falta de planificació i per la seua pèssima gestió al capdavant de l'Ajuntament", ha finalitzat la portaveu.

   4 comentaris
  INSTRUCTOR
  INSTRUCTOR
  08/02/2017 04:02
  A APRENDIZ

  Vamos a ver, pero tu que sabras a que se dedica el funcionario u funcionaria??? Y además ¿qué clase de noticia es esa?¿ Por una falta en todo el contenido de un texto? Pero que esta mujer no se entera o que? da mas importancia a una "h" que a lo realmente grave que es que han incurrido en un posible delito contra el patrimonio, por ejemplo......O que el concejar psa de la barca y del barquero...o que ni se le ve ni se le espera...Por Dios menudo ejemplo dais señor. Haced política de verdad ni dejaros de "h" que eso no sacará adelante el municipio pero temer un concejal mas competente y con mas ganas de trabajar que el que tenemos si

  Pujar