elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dayana Centeno i Paula Cientanni, Falleres Majors de Quarts de Calatrava de Borriana 2024

Dayana Centeno i Paula Cientanni, Falleres Majors de Quarts de Calatrava de Borriana 2024
  • La comissió va rebre a les que seran les màximes representants i les seues corts d'honor per a l'any vinent

Galeria de fotos
Falles Burriana 2024: Traca Quarts de Calatrava
Falles Burriana 2024: Traca Quarts de Calatrava
MÉS FOTOS
Dayana Centeno i Paula Cientanni, Falleres Majors de Quarts de Calatrava de Borriana 2024 - (foto 2)
Dayana Centeno i Paula Cientanni, Falleres Majors de Quarts de Calatrava de Borriana 2024 - (foto 3)
Dayana Centeno i Paula Cientanni, Falleres Majors de Quarts de Calatrava de Borriana 2024 - (foto 4)

La falla Quarts de Calatrava de Borriana ha presentat a les que seran les Falleres Majors per a 2024. En l'acte celebrat en el restaurant El Cus de la capital de la comarca de la Plana Baixa, Dayana Centeno Molnar va ser rebuda com a Fallera Major de Quats de Calatrava per a 2024 i Paula Cientanni Escrig, com a Fallera Major Infantil.

La Cort d'Honor de Dayana Centeno estarà formada per les joves Alba Domingo Burdeus, Lucía Martínez Hidalgo, Atenea Cabedo Veral, Lucía Tornador Edo, Iván Sierra Hidalgo, Nerea Vicente Granell, Elena López Julià, Eva Campillo María, Valeria Seglar López, Sofía García Simó i Yaiza Bataller Felipe.

Per part seua, la Cort Infantil de Paula Cientanni estarà formada per Isabel Salvador Suller i el seu cavaller acompanyant Hernán Salvador Suller, Paula Martínez Sánchez, Laura Cárdenas Urbaneja, Noa Terradez Mateu, Ariana Villagrasa Domínguez, Alba Vicent Escrig, Judith Juan Troncho, Cristina Pitarch Rodríguez, Eva Capella González, Eva Fuentes Monforte, Carmen Tomás Martínez, María Aguilella Pascual, Sara Tomás Martínez, Nerea Amiguet Arnandis, Rocío Rodríguez García i el seu cavaller acompanyant Eric Vicente Granell, Belén Va usar Valls i el seu company acompanyant Diego Roldan Serra.

L'acte va estar ben prestat per les joves Ángela Martínez Bort i Ainhoa Juan Troncho, en una vetlada en la qual les falleres van entregar als seus familiars els rams de flors.

L'acte de presentació de les màximes representants de 2024 va comptar amb la presència de José Poveda Chabrera, president de la Falla, i Aitana Cárdenas Urbaneja, presidenta infantil.

Pujar