elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Consulta els talls de trànsit per l'Arenal Sound

Consulta els talls de trànsit per l'Arenal Sound
  • Es regularà el pas de vehicles depenent de l'afluència de ‘sounders’

L'Arenal Sound ja ha arrancat a Borriana. Un macrofestival que triplicarà la població de la capital de la Plana Baixa durant aquesta setmana i per al qual s'han desplegat més de 2.000 agents de la Guàrdia Civil.

Per tot això, el trànsit en la zona marítima de la ciutat viurà algunes restriccions a la circulació.

Així, es tancarà al trànsit d'un tram d'avinguda Mediterrània. Concretament, fins al diumenge 6 d'agost de 18 hores a 23 hores no es podrà circular en aquesta avinguda en sentit Grau, des de la rotonda d'entrada al Port i fins a l'encreuament amb el Camí Fons, permetent-se únicament el pas de vehicles sentit cap al Port.

Posteriorment, a partir de les 23 hores i fins a les 7.30 hores, aquest mateix tram de l'avinguda quedarà tancat al trànsit en tots dos sentits, a causa de la gran afluència d'assistents al festival durant aqueix tram horari. Això sí, en aquest tram horari la Policia Local podrà facilitar el pas dels vehicles de veïns en sentit Port, depenent de la quantitat de gent que hi haguera en la zona.

Estacionament

Per part de Policia Local i Via Pública s'ha habilitat estacionament per a residents en el Port i en el Grau de Borriana.

En Av. Mediterrani la zona reservada per a residents es troba en el tram des de rotonda d'entrada al port fins a la C/ Escullera de Ponent i en el Grau s'ha habilitat l'Av. Constitució i C/ Maestro Rodrigo.

Aquestes zones reservades per a residents, s'han senyalitzat convenientment amb senyalització altament visible, i per part de Policia Local es realitzarà una vigilància contínua. Així, els vehicles que no disposen d'acreditació seran retirats amb el servei de grua.

 

Pujar