elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Borriana lamenta que el PP contracte la comunicació de Turisme amb una empresa de Madrid

Compromís per Borriana lamenta que el PP contracte la comunicació de Turisme amb una empresa de Madrid
  • Alarcón ha criticat que “els que venien a salvar a les nostres empreses, ara no les recolzen ni contractant les de Borriana”

La Regidoria de Turisme ha contractat una empresa de Madrid per a portar la comunicació durant l'any vinent. El portaveu de Compromís per Borriana, Jorge Alarcón, ha lamentat que “no hi ha cap empresa a Borriana o a Castelló que li agrade al PP, i marxa fins a Madrid per a contractar. Ens sembla un menyspreu, i sobretot, mentir a la cara els comerciants del municipi”.

“El PP va arribar al govern municipal de Borriana per a salvar a les empreses del municipi, i ara, amb un contracte de 10.000 euros, prefereix que la contractació es realitze a Madrid, i deixar de costat tot el sector privat de la comunicació a les comarques de Castelló”, ha insistit Alarcón.

En concret, la contractació de la Regidoria de Turisme del PP passa per portar la gestió de les xarxes socials, en la qual especifica que les publicacions es realitzaren en “castellà, valencià (revisat per turisme) i anglés”. “Tornem una vegada més a no fer ús del servei de la tècnic de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Borriana, i el departament de Turisme serà el que revise estes publicacions. Sabem que no tenen gens d'interés per la nostra llengua, però almenys fer el procediment correcte”.

“A Borriana tenim diferents empreses de comunicació amb les quals es pot contractar, i instem l'alcalde, que ha firmat el contracte, que es fixe que hi ha empreses en el nostre municipi que podien fer eixe treball. Ara veiem que els diners dels borrianencs marxa a Madrid”, ha finalitzat Alarcón.

Pujar