elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís alerta de la profileració dels mosquits en Borriana després de les pluges

Compromís alerta de la profileració dels mosquits en Borriana després de les pluges
  • Alarcon ha assegurat que “vivim una situació insostenible en la nostra ciutat”

MÉS FOTOS
Compromís alerta de la profileració dels mosquits en Borriana després de les pluges - (foto 2)

El regidor de Compromís, Jorge Alarcón, ha convidat a PP i Vox, que governen en Borriana “a que treballen per fumigar cada zona de la ciutat, per a que siguen útils els treballs, i deixen de banyar els carrers ja que ajuden a proliferar els mosquits on estan fent ixos treballs”. “Cal posar solucions immediatament”.

La problemàtica dels mosquits “està sent un atac virulent que, des que governen PP i Vox, sembla que ja no és tan greu”. No obstant això, “la realitat és ben diferent”. “Són molts els ciutadans que ja han denunciat la proliferació d'aquest insecte que ha reforçat la seua presència en les últimes setmanes a Borriana”.

Lamentablement, “les picades no es mitiguen, sinó que s'aguditzen, i les reaccions cutànies cada vegada són més greus i requereixen d'una acció coordinada, efectiva i directa que evite que la plaga es multiplique”.

Des de Compromís, “recordem al PP quines eren les seues propostes quan des de l'oposició assegurava que pararia aquesta problemàtica amb fumigacions aèries. Els mosquits hui continuen atacant a la ciutadania i generant vertaders problemes. No obstant això, els vols que reclamava el PP de manera periòdica no veuen que hi ha barris completament afectats, i amb les neteges omplin tots els vials d’aigua, i augmenten la presència dels mosquits”. “No veiem un pla d’emergència com el que necessita la nostra ciutat”.

Per a Compromís “el més important és que s'actue amb totes les eines que es dispose per a poder ser efectius. I si els tractaments que s’estan fent no són efectius, els demanem als qui governen que passegen el carrer i busquen alternatives perquè Borriana no mereix estar sotmesa a les picades d'un insecte que ha de ser contingut amb polítiques eficaces, i no amb plans de neteja que ara mateixa omplin d’aigua els carrers, que poden fer proliferar els mosquits en la zona urbana”.

Pujar