elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Club 53 exalta a la seua Fallera Major Infantil Anna Solà

Club 53 exalta a la seua Fallera Major Infantil Anna Solà
  • La comissió s'ha reunit en el restaurant El Coso per a celebrar l'acte

Galeria de fotos
Falles Burriana 2023: Presentació Falla Societat Club 53 Infantil
Falles Burriana 2023: Presentació Falla Societat Club 53 Infantil
MÉS FOTOS
Club 53 exalta a la seua Fallera Major Infantil Anna Solà - (foto 2)
Club 53 exalta a la seua Fallera Major Infantil Anna Solà - (foto 3)
Club 53 exalta a la seua Fallera Major Infantil Anna Solà - (foto 4)

La Falla Club 53 de Borriana s'ha reunit aquest dissabte a la nit en el restaurant El Coso per a l'acte d'Exaltació de la seua Fallera Major Infantil i la Cort d'Honor Infantil de 2023.

La mantenidora de l'acte, Marisa Canseco, ha cantat les virtuts de la protagonista de la jornada, Anna Solà, en un acte que ha estat presentat per Jorge Tejedo.

Canseco va aprofitar la seua intervenció per a contar una preciosa història carregada d'emotivitat on va recordar el nomenament com a falleres de cadascuna de les xiquetes, tenint paraules per a elles i els seus familiars més directes.

Més de 300 persones de les diferents comissions falleres s'han reunit en aquest acte per a conèixer de primera mà a les quals seran les màximes representants infantil de la falla en la seua 50 aniversari.

Així, la presidenta infantil per a aquest cicle festiu serà Daniella Ferrari i la Cort d'Honor que acompanyarà a Anna Solà estarà conformada per Clàudia Planelles, Marta Solà, Carlota Vilallonga, Elena Parra, Marina Santos i Zoe Marín.

Pujar