elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Centre Municipal dels Arts dissenyarà la samarreta commemorativa de la Cursa dels Dons en favor de la Fundació Le Cadó

El Centre Municipal dels Arts dissenyarà la samarreta commemorativa de la Cursa dels Dons en favor de la Fundació Le Cadó
  • El centre artístic cerca talent entre el seu alumnat major de 16 anys per a crear el disseny de la samarreta

Des de la Regidoria de Cultura, el Centre Municipal dels Arts ha llançat una iniciativa solidaria entre el seu alumnat major de 16 anys per a dissenyar la samarreta commemorativa de la VIII Cursa dels Dons, organitzada per l'Ajuntament de Burriana.

Així doncs, un alumne del centre artístic tindrà l'honor de ser l'artífex de la samarreta que lluiran les més de 1.000 persones que tenyiran de rosa els carrers del municipi el pròxim 26 de maig.

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, ha volgut agrair “al professorat la seua implicació en aquesta noble col·laboració, a l'alumnat la seua disposició i a la nostra Directora, Ana Llopis, l'organització que ens ha permés al Centre Municipal de les Arts de Burriana col·laborar en aquest projecte en suport a les dones que pateixen càncer de mama. Resulta molt gratificant veure com l'esforç de tot l'equip fa possible aquestes accions, que compleixen una funció social molt important.” Per part seua, la directora del centre, Ana Llopis, fa una crida massiva a la participació: “Veure com el disseny que has realitzat és el símbol representatiu de la lluita contra en càncer de mama i plena els carrers de Burriana crec que, per a la persona triada, serà una satisfacció”.

Per a participar i crear el disseny, les premisses clau són les següents: s'accepta qualsevol tècnica i estil; el format ha de ser A4; el dibuix ha de ser a un únic color, ja que anirà imprés a una sola tinta (blanc sobre fons rosa). De la mateixa manera, el tema del dibuix girarà entorn del càncer de mama, la investigació de la malaltia i la dona, podent incloure la flor representativa del projecte Flor de Vida. També haurà d'aparéixer el text Cursa dels Dons.

Cal esmentar que el concurs està dirigit a tot l'alumnat del CMA major de 16 anys. Per a participar han d'inscriure's des de l'1 al 8 de març en la secretaria del centre o a través de la web www.cmeviciana.es o en el formulari https://forms.gle/XCezWAgEo73XHmqe7. Una vegada inscrits, tindran de termini fins al 22 de març per a entregar les obres.

Sistema de votació, decisió del jurat i premi Una vegada tancat el termini, es reunirà el jurat, format pel regidor de Cultura, Jesús Albiol, la regidor de Serveis Socials, Isabel Monfort, els patrons de la fundació Le Cadó i l'equip de professors i emetran el seu vot. De la mateixa manera, els dies 25, 26 i 27 de març, els dibuixos estaran exposats en el centre perquè l'alumnat puga votar al seu favorit. De totes dues votacions, eixirà el dibuix guanyador.

Com a premi, el dibuix serà la imatge commemorativa de la nova edició de la Cursa dels Dons i passarà a ser la viva veu de la importància d'invertir en investigació per a combatre el càncer de mama. De la mateixa manera, la Fundació Le Cadó farà lliurament d'una joia solidària de plata (penjant/clauer) representada a través de la flor de vida.

La VIII Cursa dels Dons, organitzada per la Fundació Le Cadó i l'Ajuntament de Burriana, compta amb el suport del. Institut Grimalt, Grupoom, Sanycces, Clasol, Coinpa, Gufresco, Caixa Rural Burriana, Fines Rosquilletas, Clínica Granell, Tenda Taula, Videca, Associació de Veïns del Port de Burriana i la Federació del Comerç de Burriana.

Pujar