21 de setembre de 2020 21/9/20

Celia Vicent Borja, presentada com a Fallera Major en la seua nit màgica

Celia Vicent Borja, presentada com a Fallera Major en la seua nit màgica - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2017 - Falla La Vila - Exaltación
  Burriana - Fallas 2017 - Falla La Vila - Exaltación
  MÉS FOTOS
  Celia Vicent Borja, presentada com a Fallera Major en la seua nit màgica - (foto 2)
  Celia Vicent Borja, presentada com a Fallera Major en la seua nit màgica - (foto 3)
  Celia Vicent Borja, presentada com a Fallera Major en la seua nit màgica - (foto 4)
  Celia Vicent Borja, presentada com a Fallera Major en la seua nit màgica - (foto 5)

  La nit de dissabte va tindre lloc als salons de la Regenta l'acte de presentació de la falla del Barri la Vila. A l'acte van acudir fallers i amics que van gaudir de la vetllada i van compartir l'alegria de les falleres en un dia tan especial.

  L'esdeveniment, que va estar adornat amb balls i veus en off de familiars i amics, que van aconseguir emocionar les protagonistes de la nit, va estar conduït per Diego Palomo i Gema Vericat.

  En primera instància van desfilar cap a l'escenari els components de la Cort d'Honor Infantil, la parella formada per Maria Ardouni i el seu cavaller acompañant, Claudio López, que van estar acompanyats per la presidenta infantil Paula Vilarroig Aguilera.

  Després d'ells, va arribar el torn de la Cort d'Honor Major formada per Aida Plasencia, Àfrica Arribas, Lara Monferrer, Paola Muñoz i Sandra Martínez.

  Amb el públic dret i la solemnitat del moment, va ser presentada la fallera major de la Vila, la senyoreta Celia Vicent Borja, que va estar escortada pel president Javier Plasencia.

  Com no podia ser d'altra manera la resta de falles de Burriana es van acostar fins a la Regenta per felicitar i acompanyar la falla, i finalment van ser Silvia Martínez, Reina Fallera Infantil, i Elena Collado, Reina Fallera de Burriana les que van acudir a compartir amb la Fallera Major el seu moment especial.

  La nota poètica de la nit va anar a càrrec de la mantenidora Meri Navarro López, qui va dedicar boniques paraules a la Fallera Major i les seues corts.

  Després de l'acte, els fallers van gaudir d'un sopar que va estar seguida del ball i la festa a la qual més tard, després del tancament de la Llar Fallera, es van unir amics i fallers d'altres comissions.

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar