elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Casal Jove de Borriana presenta una nova edició del Curs de Monitor de temps lliure

El Casal Jove de Borriana presenta una nova edició del Curs de Monitor de temps lliure
  • Del 10 al 26 de juliol en les instal·lacions del Casal Jove de Borriana

MÉS FOTOS
El Casal Jove de Borriana presenta una nova edició del Curs de Monitor de temps lliure - (foto 2)
El Casal Jove de Borriana presenta una nova edició del Curs de Monitor de temps lliure - (foto 3)
El Casal Jove de Borriana presenta una nova edició del Curs de Monitor de temps lliure - (foto 4)

El Casal Jove de Borriana presenta una nova edició del curs semipresencial intensiu de Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure, Educació Infantil i Juvenil, que es realitzarà a Borriana entre els dies del 10 al 26 de juliol.

El curs està homologat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i compta amb la possibilitat d'accedir a una borsa de treball després de superar-ne la formació. Les sessions formatives es duran a terme de manera presencial al Casal Jove de dilluns a divendres en horari de 9h a 14h i de 15h a 18h.

La taxa del curs és de 170€, amb un total de 310 hores repartides en diferents fases: 100 hores presencials de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 15h a 18h, 50 hores en línia una camí finalitzat el curs, i 160 hores de pràctiques, per a obtindre el certificat definitiu.

L'alumnat interessat haurà d'haver complit 16 anys abans de l'inici del curs, i 18 anys abans de la finalització del curs, per a l'expedició del certificat corresponent. El temps màxim per a realitzar totes les hores i complir els requisits indispensables finalitza als 3 anys de l'inici del curs.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden accedir a través de <www.escolamonmagic.com> o a través del telèfon 964 227 249 (ext.3).

En aquest sentit, la regidora de Joventut, Lluïsa Monferrer, ha destacat que “aquesta formació és una oportunitat per a la gent jove per a millorar les seues competències professionals. Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Borrriana, continuarem escoltant les peticions dels joves i de les joves, i adaptarem la nostra programació per a oferir-los una formació específica d’acord amb les seues necessitats”.

Pujar