27 de gener de 2020 27/1/20

Caixa Rural de Burriana tanca 2018 amb un creixement positiu del negoci

Caixa Rural de Burriana tanca 2018 amb un creixement positiu del negoci - (foto 1)
  • El grup ha presentat aquest divendres els comptes de 2018 davant els seus socis en l'Assemblea General que se celebra anualment

Galeria de fotos
Borriana - Assamblea General Caixa Rural Borriana
Borriana - Assamblea General Caixa Rural Borriana
MÉS FOTOS
Caixa Rural de Burriana tanca 2018 amb un creixement positiu del negoci - (foto 2)
Caixa Rural de Burriana tanca 2018 amb un creixement positiu del negoci - (foto 3)
Caixa Rural de Burriana tanca 2018 amb un creixement positiu del negoci - (foto 4)

Caixa Rural de Burriana ha presentat aquest divendres els comptes de 2018 davant els seus socis en l'Assemblea General que se celebra anualment. L'acte, que ha tingut lloc en el Teatre Payà de Burriana, ha servit per a rendir comptes davant els socis que formen part de l'entitat i sortejar també premis entre els assistents per a reconéixer la seua aportació al grup.

Així, en el 2018 s'han aconseguit diverses fites importants, han destacat des de l'entitat, totes relacionades amb el creixement positiu del negoci. En concret, Caixa Rural de Burriana ha tancat l'exercici amb un resultat de 490 milers d'euros, un 61,0% més que en 2017, que permet enfortir els fons propis i satisfer la contribució al fons d'educació i promoció cooperativa.

Entre les raons que expliquen aquests bons resultats, des de l'entitat expliquen que és per la bona evolució dels recursos de balanç i el canvi de tendència en l'evolució de la inversió creditícia sana. De fet, la taxa de morositat s'ha situat en el 4,5%, nivell molt inferior a la mitjana sectorial.

Altres dades positives, el creixement dels recursos, el del crèdit a la clientela sana i el del capital social: el creixement dels recursos ha sigut d'un 4,4% enfront del 0,6% de 2017; també el crèdit a la clientela sana experimenta un creixement interanual del 1,6% enfront del -2,4% de l'any 2017; mentre que el capital social registra un creixement interanual del 13,0%, elevant la seua xifra fins als 2.781 milers d'euros, gràcies a la confiança de 5.738 socis.

El president de l'entitat, Eduardo Salas, ha felicitat la directora general Isabel Ferrer, i a l'equip de Caixa Rural Burriana “per la bona gestió”. A més, en l'acte també s'ha destacat que s'han estret relacions amb el Grup Cooperatiu Cajamar, “mantenint l'entitat i personalitat jurídica com a Caixa Rural San José de Borriana Grup Cooperatiu”.

El Grup Cooperatiu Cajamar és una de les entitats més grans d'Espanya supervisades pel Banc Central Europeu, “la qual cosa és una garantia per als socis i clients de tot el grup”. aquest fet permet a Caixa Rural de Burriana obrir-se a la resta d'Espanya i arribar a altres punts gràcies a les possibilitats que un grup tan gran té. “Estem molt satisfets sobretot per la confiança que socis i clients depositen en la gestió i en l'entitat”, ha declarat Isabel Ferrer a elperiodic.com.

El Teatre s'ha quedat xicotet davant de la quantitat de socis que han assistit a este esdeveniment, un dels més importants de tot l'any en l'entitat.

Pujar