elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Caixa Rural Burriana inaugura la seua nova seu al dia del Patró de l'entitat

Caixa Rural Burriana inaugura la seua nova seu al dia del Patró de l'entitat
  • Un quadre del conegut artista Traver Calzada presidirà el pati central

MÉS FOTOS
Caixa Rural Burriana inaugura la seua nova seu al dia del Patró de l'entitat - (foto 2)
Caixa Rural Burriana inaugura la seua nova seu al dia del Patró de l'entitat - (foto 3)
Caixa Rural Burriana inaugura la seua nova seu al dia del Patró de l'entitat - (foto 4)

Caixa Rural Burriana ha inaugurat aquest divendres la nova seu després d'una profunda remodelació dels serveis centrals de l'entitat. L'obertura s'ha fet coincidint amb la festivitat del seu patró, Sant Josep i complint amb totes les mesures sanitàries.

La jornada ha començat ben prompte, amb alguns representants del Consell Rector i dels treballadors de Caixa Rural de Burriana acudint a la missa de les 9:00 per Sant Josep. Més tard ha tingut lloc la inauguració de la nova seu i la presentació d'un preciós quadre que presidirà el pati central, una obra de l'artista espanyol establert a Burriana Traver Calzada.

Traver Calçat dibuixa un trosset de la història de Burriana

El quadre, de grans dimensions, intenta recuperar la història de Burriana a través d'l'emblemàtic edifici de Caixa Rural de uorriana: "La Caixa Rural sempre ha estat unida al progrés econòmic social i cultural de la vila, per la qual cosa, veure aquesta obra penjada a les seues parets significa un enorme motiu de satisfacció per a mi ", expressa el seu autor.

Destaca la base de l'edifici pintat en la qual es poden veure un grapat de fotografies antigues a manera de crònica de la ciutat. Entre elles, recolzades per les imatges dels sants patrons Sant Blai i la Mare de Déu de la Misericòrdia, la reconstrucció de l'edifici després de la Guerra Civil així com personatges destacats com el cardenal Tarancón, el primer president de la Caixa Rural el Sr. Ramon García Vidal o el polític Jaime Chicharro.

Inauguració sota les mesures de sanitat

Cal recordar que Caixa Rural també ha remodelat les oficines d'atenció al client amb obres com ara la instal·lació d'un pujaescales per a les persones amb discapacitat.

A la inauguració, que s'ha retardat diversos mesos a causa de la pandèmia, han acudit una vintena de persones per complir amb les restriccions. Entre elles hi havia l'alcaldessa de Burriana, Mª Josep Safont, el president de Caixa Rural Burriana, Eduardo Salas, la directora general, Isabel Ferrer, i membres del Consell Rector així com treballadors i ex treballadors de l'entitat.

Pujar