elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Caixa Rural de Borriana reparteix el detall nadalenc entre els seus socis pensionistes

Caixa Rural de Borriana reparteix el detall nadalenc entre els seus socis pensionistes
  • Serà del dimarts 13 al divendres 16 de desembre en el centre social del carrer La Carrera

Amb l'arribada del Nadal, Caixa Rural de Borriana vol tornar a agrair als seus socis pensionistes la seua confiança i celebrar amb ells aquestes festes tan entranyables.

Per això, un any més repartiran entre els seus socis pensionistes els tradicionals detalls nadalencs i l'entitat aprofitarà per a felicitar el Nadal als seus socis amb pensió domiciliada.

Així, els dies 13, 14, 15 i 16 de desembre es repartirà aquest aguinaldo entre els socis de la Caixa Rural San José de Borriana amb pensió domiciliada. 

On recollir-ho i horari

L'horari per a recollir el detall nadalenc serà de 9.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores en el Centre Social que l'entitat té al carrer  La Carrera, número 17, del 13 al 16 de desembre.

Per a recollir aquest aguinaldo serà necessari entregar la carta que l'entitat ha remés a tots els seus socis pensionistes.

Repartiment de calendaris

D'altra banda, el dilluns 12 de desembre la Caixa Rural San José de Borriana iniciarà el repartiment dels calendaris de 2023, fins a finalitzar les seues existències. Els calendaris es podran recollir, en horari d'oficina, en qualsevol de les tres seus que Caixa Rural San José disposa a Borriana.

Pujar