elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burriana reivindica, un any més, el consum de gallets de clementina en les campanades de la nit de Cap d'Any

Burriana reivindica, un any més, el consum de gallets de clementina en les campanades de la nit de Cap d'Any
  • La campanya Aquest Cap d’Any, les 12 campanades amb 12 gallets de clementina és una alternativa als dotze grans de raïms per a apostar per l'agricultura local

MÉS FOTOS
Burriana reivindica, un any més, el consum de gallets de clementina en les campanades de la nit de Cap d'Any - (foto 2)

L'Ajuntament de Burriana reivindica, un altre any més, el ja tradicional consum de gallets de clementina per a les 12 campanades de la nit de Cap d'Any. Es tracta d'una alternativa al raïm impulsada pel consistori municipal per a donar suport al sector citrícola local.

La campanya Aquest Cap d’Any, els 12 campanades amb 12 gallets de clementina està impulsada pel Consistori conjuntament amb la Cooperativa Agrícola Sant Josep i pretén que la clementina, “insígnia de l'agricultura borrianenca”, siga protagonista de l'última nit de l'any.

Així ho ha explicat el regidor d'Agricultura, Vicent Granel, que ha assegurat que “portar les clementines a totes les llars” és un gest per a “donar suport al consum de proximitat i als agricultors locals”.

D'aquesta forma, es vol “visibilitzar la situació de l'agricultura de la Plana Baixa”, alhora que es promou “el consum d'un producte molt saludable per les seues característiques” i “es dóna suport al sector citrícola autòcton i als seus agricultors”.

Pujar