elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Burriana proposa restituir la placa baix criteris tècnics i buscant el consens

El PP de Burriana proposa restituir la placa baix criteris tècnics i buscant el consens
  • El portaveu, Alejandro Clausell, defén que “Compromís va poder votar a favor per a restituir la placa en el passat ple, però va preferir retirar la moció i allargar la situació per a generar crispació i traure rèdit polític”

Alejandro Clausell, president local del Partit Popular de Burriana, ha lamentat que “l'actitud de Compromís només genere divisió i crispació a la ciutat. El partit nacionalista va poder votar a favor de restituir la placa en el passat ple, però va preferir retirar la moció i allargar la situació per a traure rèdit polític”.

Durant la passada sessió plenària, els grups de l'oposició, PSPV i Compromís, van demanar un recés per a avaluar l'esmena de l'equip de Govern a la iniciativa sobre la placa de l'antic convent de la Mercè. “Podien votar a favor d'una esmena que defenia el respecte per totes les víctimes, així com encarregar un estudi històric sobre l'edifici amb la màxima transparència i rigor tal com demanava l'informe elaborat pels tècnics per a restituir la placa. No obstant això, van preferir retirar a última hora la seua pròpia iniciativa per a evitar votar la proposta i entrar a debat”, ha valorat Clausell.

Clausell ha criticat “la doble vara de mesurar” de Compromís ja que han exigit veure un expedient que ells mateixos mai van crear per a la col·locació de la placa del CMC la Mercè. Per això, el portaveu ha defés que “serà un Govern liderat pel Partit Popular qui resoldrà este assumpte amb criteri i sentit comú, obrint un expedient, arreplegant tota la informació seguint les directrius dels tècnics i restituint la placa de l'edifici municipal amb el contingut que diguen els experts”. “Compromís pot continuar ignorant els criteris tècnics com va fer a Sant Gregori o pot ser útil als ciutadans de Burriana sumant-se al consens i a l'expedient iniciat per a la restitució de la placa del CMC la Mercè”, ha asseverat el president local.

 

Pujar