5 de desembre de 2020 5/12/20

PP: "Burriana pagarà 1.200 euros després de que la Justícia tombe el pàrquing de caravanes del PSOE"

PP: "Burriana pagarà 1.200 euros després de que la Justícia tombe el pàrquing de caravanes del PSOE" - (foto 1)
  • El PP lamenta que les famílies hagen de pagar perquè el PSOE va decidir saltar-se el criteri tècnic que advertia que el desenvolupament del projecte era inviable a Malvarrosa

Els veïns de Burriana hauran de pagar de les seues butxaques els 1.200 euros als quals la Justícia ha condemnat a l'Ajuntament de la ciutat per projectar un aparcament de caravanes en un sector en el qual els tècnics municipals van advertir que no era viable. “El PSOE va decidir saltar-se el criteri tècnic, jugar a exercir d'urbanistes i ignorar als professionals de la casa. El resultat és que ara a Burriana ens toca assumir les costes d'un procés que la Justícia ha tombat”.

Vicente Tejedo, regidor del PP a l'Ajuntament de Burriana, ha lamentat que “la ineficàcia del PSOE haja provocat una despesa més a la població, que torna a assumir la desastrosa gestió d'una coalició que només es mou per les seues nòmines”.

La decisió adoptada pel regidor d'Urbanisme, Bruno Arnandis, es va adoptar malgrat els informes contraris dels tècnics municipals. El departament tècnic municipal considerava que el sector de Jardins de Malva-rosa no complia les condicionants exigides pel planejament urbanístic per a albergar una activitat d'aquest tipus.

El criteri tècnic que el PSOE va decidir ignorar va ser precisament el que els veïns de la zona van decidir assumir com a propi per a recórrer l'arbitrària decisió socialista en els tribunals. “El resultat és que hui tenim una despesa més sobre la taula i que PSOE i Compromís tornaran a carregar a les butxaques de les famílies”. “Un més que sumarem a la pujada de l'Impost de Béns immobles (IBI) i a l'increment de la taxa de fems que ens cobren enguany perquè ells puguen ingressar les seues nòmines que des de l'any passat s'han incrementat en 100.000 euros”.

Des del PP reivindiquen el projecte “perquè és una infraestructura útil per a la ciutat que ens permetria ampliar l'espectre de visitants que arriben fins a la nostra ciutat”. No obstant això, la instal·lació “hauria de situar-se en un sector que vinga avalat per un criteri tècnic, no ignorar als professionals com lamentablement ha fet el PSOE i ara paguem tots”.

Pujar