elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Burriana celebra les deduccions fiscals sociosanitàries de Carlos Mazón

El PP de Burriana celebra les deduccions fiscals sociosanitàries de Carlos Mazón
  • El portaveu, Alejandro Clausell, defén que “el PP està complint el seu programa electoral amb fets demostrant que baixar impostos forma part de la millor política fiscal i contribuïx a ajudar a les persones que més ho necessiten”

Alejandro Clausell, president local del Partit Popular de Burriana, ha celebrat “les noves deduccions fiscals sociosanitàries de la Generalitat Valenciana presentades per Carlos Mazón que beneficiaran al 87,5% dels valencians en la campanya de la Renda 2023”. “Es tracta de sis deduccions fiscals que ajudaran als burrianencs amb despeses relacionades amb la pràctica esportiva, la salut bucodental, l'adquisició de cristalls graduats, lents de contacte i solucions de neteja, així com per a despeses derivades de tractaments per a la salut mental o malalties rares o cròniques”, ha explicat Clausell.

Estes deduccions per a rendes individuals de fins a 32.000 euros i rendes conjuntes de fins a 48.000 euros són acumulables entre si i beneficien 2,1 milions de valencians, castellonencs i alacantins. “Suposaran un estalvi estimat conjunt de més de 180 milions d'euros per als ciutadans”, ha detallat el portaveu, qui ha valorat que “la justícia no sols ha de ser en la distribució dels recursos, sinó també en la recaptació dels recursos perquè el just és pagar el just”.

“El PP està complint el seu programa electoral amb fets demostrant que baixar impostos forma part de la millor política fiscal i contribuïx a ajudar a les persones que més ho necessiten”, ha conclòs el president local.

Pujar