elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Burriana arranca la campanya electoral europea del 9-J amb la pegada de cartells

El PP de Burriana arranca la campanya electoral europea del 9-J amb la pegada de cartells
  • Afiliats, càrrecs i simpatitzants s'han reunit en la seu popular de la capital de la Plana Baixa per a iniciar el període electoral units amb un ‘Pa i Porta’

El PP de Borriana ha reunit afiliats, càrrecs i simpatitzants en la seu de la capital de la Plana Baixa per a iniciar el període electoral amb un Pa i Porta i acudir junts a la tradicional pegada de cartells. Alejandro Clausell, president local del Partit Popular de Burriana, ha animat a “la participació dels ciutadans de Burriana per a aconseguir una Europa més forta”. Així, Clausell ha apel·lat “al vot útil en un projecte que defense clarament la nostra costa enfront de la regressió i la protecció del sector citrícola que formen part de l'ADN i la identitat de Burriana”.

A la tradicional pegada de cartells han acudit el president local, Alejandro Clausell, el Secretari General, Jorge Pérez, la secretària de Comunicació, Paloma Boix, la Vicesecretària d'Economia i Oportunitats, Noelia Peris al costat de desenes d'afiliats i simpatitzants.

Pujar