elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El borrianenc Pau Cabanes debuta en Segona Divisió amb el Villarreal B

Imatge de @CanteraGrogueta en 'X'
Imatge de @CanteraGrogueta en 'X'
  • El davanter ha competit de forma regular al Villarreal C durant aquesta temporada

Pau Cabanes ha debutat amb el filial del Villarreal als seus 19 anys. Durant aquesta temporada, el borrianenc ha jugat de manera alterna al Villarreal C i el Villarreal Juvenil, amb 14 partits jugats en cada equip. Amb el seu debut en el filial del club, suma un total de 1802 minuts i 29 partits jugats.

Amb 15 anys, el davanter va fitxar pel CD Roda Cadet. Amb 16, va passar a formar part de la pedrera del Villarreal CF jugant en el Cadet del club. A més, durant eixa temporada, va jugar un partit al Villarreal CF C Juvenil. A l'any següent, va romandre en el mateix club, però va passar a formar part del Villarreal CF B Juvenil i, a més, va sumar dos partits al Villarreal CF Juvenil.

Amb 18 anys, en la temporada passada, va tornar al CD Roda, en aquest cas en la categoria Juvenil. En aquest cas, va tornar a debutar en una categoria superior, agregant a la seua carrera un partit amb el CD Roda Sènior.

Durant aquesta temporada, 2023-2024, Pau Cabanes ha tornat al Villarreal CF on ha demostrat el seu alt rendiment. Tal com hem detallat, ha jugat de manera alterna al Villarreal CF C i el Villarreal CF Juvenil, amb 14 partits jugats i 4 tants anotats en cada categoria. Si sumem el seu debut en Segona Divisió, el davanter ha jugat un total de 29 partits i 8 gols.

A més, Pau Cabanes, al febrer va rebre la trucada de la selecció espanyola Sub-19 al costat de dos dels seus companys del club. D'aquesta manera, Cabanes ha jugat una de les millors temporades de la seua encara curta carrera.

MÉS FOTOS
El borrianenc Pau Cabanes debuta en Segona Divisió amb el Villarreal B - (foto 2)
El borrianenc Pau Cabanes debuta en Segona Divisió amb el Villarreal B - (foto 3)
Pujar