elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Borriana reivindica la inversió en la costa enfront a l'abandó de PSOE i Compromís

El PP de Borriana reivindica la inversió en la costa enfront a l'abandó de PSOE i Compromís
  • “No han mogut un dit en sis anys per garantir la defensa d'un litoral que des de fa més d'un lustre urgeix inversions”. “Els ve gran treballar”, afirma Clausell

El Partit Popular de Borriana ha reivindicat la defensa i inversió que mereix la costa de la ciutat a una alcaldessa “que ha oblidat que governa per a defensar els interessos del municipi”. “Durant els sis anys de govern de totes dues formacions polítiques, la nostra costa no ha vist un sol euro”.

Les declaracions les ha fetes el president del PP a Borriana, Alejandro Clausell, qui recorda que la reclamació a la coalició de PSOE i Compromís per a garantir el flux d'inversions “no hauria de ser una qüestió fútil, perquè dia que passa sense posar fre a la regressió és un dia que la mar guanya terreny al domini públic i el perden els nostres veïns”.

“Hui tenim a una alcaldessa a la qual la Fiscalia li proposa imputar per un presumpte delicte de prevaricació continuada en la gestió del desenvolupament del PAI Sant Gregori”, recorda el també regidor del PP a Borriana. “I hauríem de ser notícia per les inversions i els projectes que garantisquen recursos, futur i oportunitats a la nostra ciutat”, considera Clausell.

Per això, explica l'edil, “la nostra ciutat mereix molt més que un govern dedicat a mirar-se el melic. En política s'està per a garantir a la població la resolució dels problemes que l'afecten, per a lluitar per la inversió que millore la seua qualitat de vida i benestar, i per a promoure projectes i accions que asseguren oportunitats i futur per a la ciutat”.

Ignorar aquestes responsabilitats converteix “als governants en meres càrregues per a una població que no desitja sufragar el sou de ningú, sinó fiscalitzar el seu treball per a garantir que és productiu”. I a Borriana, manifesta Clausell, “PSOE i Compromís van deixar fa molt temps de ser productius per a la ciutat. Són una càrrega, que des de juliol de 2019 ens costa 100.000 euros més en sous, i de la qual no obtenim cap benefici per a Borriana”, ha lamentat el president del PP a la ciutat.

Pujar