elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana reclama a l'empresa de neteja un pla de xoc per a millorar el servei

Borriana reclama a l'empresa de neteja un pla de xoc per a millorar el servei

  L'alcalde de Borriana, Jorge Monferrer, s'ha reunit aquest divendres amb representants de l'empresa Fobesa, encarregada de la neteja i desinfecció de carrers en el municipi, amb el propòsit de revisar el contracte vigent i posar en marxa un pla de xoc per a donar resposta a una de les principals demandes dels veïns.

  Aquesta era una de les principals promeses de govern del nou alcalde, que buscarà una contraproposta per part de l'empresa que incloga mesures per a optimitzar el servei de neteja i desinfecció. L'objectiu d'aquesta reunió és, segons s'ha explicat des del consistori, "treballar de manera conjunta i constructiva per a establir un diàleg fluid que permeta aconseguir millores significatives en la neteja i desinfecció dels carrers".

  A preguntes d'elperiodic.com, Monferrer ha assegurat que ha exigit a l'empresa que es complisca "amb una neteja que els veïns entenguen que és l'acceptable" i manté la postura que "Borriana no hauria de pagar més" per aquest servei.

  Així, el munícipe descarta ampliar la partida pressupostària destinada a aquest servei ja que recorda que "és un dels contractes als quals més diners destina aquest ajuntament".

  "És fonamental assegurar un entorn net i segur” i "tindre un entorn agradable", ha afegit Monferrer, que assegura que "estem treballant activament per a donar forma a les nostres propostes i buscar solucions que permeten millorar la qualitat dels serveis de neteja".

  Pujar