elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana programa ‘Jocs al Casal Jove’ amb una gran varietat d'activitats per als més joves

Borriana programa ‘Jocs al Casal Jove’ amb una gran varietat d'activitats per als més joves
  • Aquesta completa programació es durà a terme del 21 de novembre al 16 de desembre al Casal Jove

MÉS FOTOS
Borriana programa ‘Jocs al Casal Jove’ amb una gran varietat d'activitats per als més joves - (foto 2)

L'Ajuntament de Borriana, a través de la Regidoria de Joventut, ha preparat una programació d'activitats lúdiques i jocs per als més joves del 21 de novembre al 16 de desembre al Casal Jove.

Amb jocs de taula, tallers d'expressió corporal, teatre d'improvisació i jocs amb pistes, es busca atraure el públic juvenil al Casal Jove perquè puguen gaudir jugant, mentre aprenen noves dinàmiques. En aquesta iniciativa es parteix d'una programació amb propostes de diferents tallers i activitats esportives, culturals i lúdiques, i es pretenen aprofitar les instal·lacions municipals del Casal Jove.

En aquest sentit, la regidora de Joventut i Festes, Lluïsa Monferrer, ha ressaltat: “Tot tipus de públic en edat juvenil té cabuda en el Casal Jove de Borriana. Per això, des de la Regidoria de Joventut volem que tots els veïns vegen en el Casal un lloc on jugar, aprendre i passar-s’ho bé”.

Es tracta, ha explicat, de “dinamitzar i crear un espai d'oci alternatiu juvenil que impulse la participació, l'acompanyament en l'ús i gestió dels espais del municipi i promoure la creativitat, la iniciativa i els estils de vida saludable”. En aquesta nova proposta municipal totes les activitats seran gratuïtes “d’acord amb el model d'oci inclusiu i obert a tothom”, ha assegurat Monferrer.

Per a realitzar el programa d'oci “Jocs al Casal Jove”, el projecte compta amb una persona tècnica dinamitzadora el paper de la qual, amb independència de l'execució mateixa de la programació d'activitats, és facilitar les ferramentes necessàries als joves, estimular la seua participació i motivació per a facilitar el contacte amb el grup i que coneguen o desenvolupen habilitats, actituds i valors de creativitat i responsabilitat.

Programació

Cada dilluns durant aquest període, del 21 de novembre al 16 de desembre, es duran a terme jocs de taula variats al Casal Jove per a xalar d'una bona estona envoltats d'amics. No és necessària la inscripció prèvia i els jocs es realitzaran de 17.30h a 19h. Així mateix, es duran a terme jocs amb pistes cada divendres en horari de 17.30h a 18.30h.

També es realitzaran tallers i jocs divertits d'improvisació que es combinaran amb escenes gracioses cada dimecres de 17.30h a 19h. A més, en aquest mateix horari, es desenvoluparan cada dimarts tallers d'expressió corporal amb l'objectiu d'aconseguir expressar sentiments a través del cos i de la cara.

L'edat recomanada per a la realització de les activitats és de 12 a 29 anys i no és necessària la inscripció prèvia per a cap activitat. Davant de qualsevol dubte, les persones interessades poden adreçar-se a <casaljove@burriana.es> o al 964 59 16 92.

Pujar