elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana proclama Laia Molina i Anna Solá Reinas Falleres del 2024

Borriana proclama Laia Molina i Anna Solá Reinas Falleres del 2024
  • És el preludi a unes setmanes plenes d'emoció per a les dues representants com l'Exaltació que tindrà lloc el cap de setmana vinent

Galeria de fotos
Falles Burriana 2024: Proclamació
Falles Burriana 2024: Proclamació

Laia Molina i Anna Solá ja són oficialment Reines Falleres de Borriana 2024. Aquest diumenge van ser proclamades com a tal en un acte a la casa de la Cultura que s'ompli dels representants del sector faller local.

El Centre Municipal de Cultura la Mercè va acollir el ple extraordinari que suposa el tret de ixida del calendari del nou cicle faller a Burriana i en què va estar representat també el govern municipal encapçalat per l'alcalde Jorge Monferrer.

Primer va ser la xicoteta Anna Solá qui va accedir al centre de l'escenari i després Laia Molina, totes dues van ser rebudes per una forta ovació de tot el públic faller que omplia l'escenari. A totes dues se'ls va fer entrega del pergamí i el ram de flors protocol·laris que els acrediten com la màximes representant infantil de les properes Falles de 2024.

Ambdues representants van ser rebuts a les noves representants de les corts d'honor, tant més grans com infantils, ia les dames de la ciutat. Després de l'acte va tenir lloc la inauguració del Manifest de les Reines al saló d'actes de la Caixa Rural, tal com els ha explicat el periodic.com.

Aquest acte ha estat el preludi d'unes setmanes plenes de tràfec i emoció per a les dues representants. El cap de setmana que ve tindrà lloc l'exaltació en què rebran la banda acreditativa.

MÉS FOTOS
Borriana proclama Laia Molina i Anna Solá Reinas Falleres del 2024 - (foto 2)
Borriana proclama Laia Molina i Anna Solá Reinas Falleres del 2024 - (foto 3)
Borriana proclama Laia Molina i Anna Solá Reinas Falleres del 2024 - (foto 4)
Borriana proclama Laia Molina i Anna Solá Reinas Falleres del 2024 - (foto 5)
Borriana proclama Laia Molina i Anna Solá Reinas Falleres del 2024 - (foto 6)
Pujar