elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana obri el període d'inscripció per a l’Escoleta de Pasqua 2023

Borriana obri el període d'inscripció per a l’Escoleta de Pasqua 2023
  • L'Ajuntament subvenciona i bonifica l'activitat amb descomptes especials per família nombrosa o monoparental o per a les persones amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33%

  • A més, és gratis per a les filles i fills de dones víctimes de violència de gènere

  • Per segon any consecutiu, el consistori amplia l'oferta amb l’Escoleta de Pasqua Tecnològica

MÉS FOTOS
Borriana obri el període d'inscripció per a l’Escoleta de Pasqua 2023 - (foto 2)
Borriana obri el període d'inscripció per a l’Escoleta de Pasqua 2023 - (foto 3)
Borriana obri el període d'inscripció per a l’Escoleta de Pasqua 2023 - (foto 4)
Borriana obri el període d'inscripció per a l’Escoleta de Pasqua 2023 - (foto 5)
Borriana obri el període d'inscripció per a l’Escoleta de Pasqua 2023 - (foto 6)

La Pasqua està molt a prop, i l'Ajuntament de Borriana ha obert el període d'inscripció per a l’Escoleta de Pasqua fins al 31 de març per a xiquets i xiquetes de 4 a 11 anys, un pla perquè dediquen part del seu temps lliure a activitats lúdiques i esportives.

Es tracta d'una de les propostes de l'àrea de Joventut municipal de Borriana d'alternativa d'oci per als xiquets i xiquetes d'Infantil i Primària, amb tallers i jocs, que enguany es realitzará en el CEIP Iturbi en horari de 9h a 14h.

Les places són limitades per a aquells xiquets i xiquetes nascuts entre els anys 2012 i 2019, que podran xalar durant les vacances de Pasqua de totes les activitats organitzades i adaptades a les mesures sanitàries en vigor. Enguany la iniciativa es durà a terme els dies 11, 12, 13 i 14 d'abril.

Fins divendres que ve 31 de març es poden realitzar les preinscripcions a través del formulari <http://bit.ly/40vn7Fe>. L'Ajuntament subvenciona l'activitat i, per això, la tarifa general dels quatre dies ascendeix a tan sols 20 euros. Compta també amb descomptes especials per família nombrosa o monoparental o per a les persona amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33%, amb un cost de 10 euros. A més, és gratis per a les filles i fills de dones que reunisquen la condició de víctima de violència de gènere, així com per a les persones que depenen o estiguen acollides per elles. Les persones interessades poden consultar tots els descomptes en <casaljove@burriana.es>.

La regidora de Joventut, Lluïsa Monferrer, ha informat que aquesta activitat està subvencionada per la Secretaria d'Estat d'Igualtat i contra la Violència de Gènere del Ministeri d'Igualtat dins del Pla Corresponsables que té com a objecte iniciar el camí cap a la garantia de la cura com un dret a Espanya des de l'òptica de la igualtat entre dones i homes, i des d'un enfocament de garantia de drets universals, al marge de la condició laboral de les persones beneficiàries.

Monferrer confia que aquesta Escoleta de Pasqua “facilite la conciliació de la vida familiar i laboral, i també oferisca una alternativa a l'oci educatiu de qualitat dels més xicotets en les vacances escolars de Pasqua”.

Des del govern municipal, ha assegurat, “apostem per l'educació en valors, l'ètica i l'heterogeneïtat i per una educació inclusiva adaptada a les necessitats especials de cada persona”.

L'activitat per a enguany inclou jocs d'animació, esportius, tradicionals, gegants, inflables, gimcanes, tallers i una gran festa final. Tot això amb la supervisió de monitors titulats i professionals, i adaptada a les mesures sanitàries vigents.

Escoleta de Pasqua Tecnològica

Igualment, la Regidoria de Joventut ha ampliat, per segon any consecutiu, l'oferta amb l’Escoleta de Pasqua Tecnològica que se celebrarà els dies 11, 12, 13 i 14 d'abril en les instal·lacions del Casal Jove, en horari de 9h a 13h, per a xiquets i xiquetes majors de 8 anys.

Es tracta d'una proposta per a descobrir l'eina de roblox, electrònica, realitat augmentada, una plataforma de desenvolupament de videojocs educatius que permet a les persones participants convertir-se en experts de la manipulació tecnològica sense adonar-se’n, gràcies a la metodologia basada en la ludificació.

Les inscripcions també estan obertes i es poden realitzar a través del formulari: <https://bit.ly/3TBEQIU>. La taxa són 30€ i també compta amb nombrosos descomptes que es poden consultar en <casaljove@burriana.es>.

Aquestes propostes de l'àrea de Joventut s'uneixen a una àmplia programació d'activitats municipals per a Setmana Santa i Pasqua organitzades des d'altres àrees de l'àmbit cultural i esportiu, impulsades pel consistori.

Pujar