24 de setembre de 2020 24/9/20

Borriana encén el seu Nadal amb la Fira d'este cap de setmana

Borriana encén el seu Nadal amb la Fira d'este cap de setmana - (foto 1)
  • Este divendres s'ha inaugurat la II edició de la Fira de Nadal amb l'encès oficial de l'arbre en el centre del Pla i tota la il·luminació en els carrers de la ciutat

Galeria de fotos
Burriana - Fira de Nadal del Comerç Local
Burriana - Fira de Nadal del Comerç Local
MÉS FOTOS
Borriana encén el seu Nadal amb la Fira d'este cap de setmana - (foto 2)
Borriana encén el seu Nadal amb la Fira d'este cap de setmana - (foto 3)
Borriana encén el seu Nadal amb la Fira d'este cap de setmana - (foto 4)
Borriana encén el seu Nadal amb la Fira d'este cap de setmana - (foto 5)

Si ix a passejar aquest cap de setmana pels carrers de Borriana, sobretot en caure la llum, veurà com el Nadal ha arribat ja oficialment a la capital de la Plana Baixa. Aquesta vesprada ha tingut lloc la inauguració oficial de la Fira de Nadal que se celebra aquest cap de setmana i ho ha fet amb l'encès oficial de l'arbre en el centre del Pla així com tota la il·luminació en els carrers de la ciutat.

Així a partir de les sis de la vesprada ha començat la cercavila des de la Plaça de la Mercè, encapçalada per l'Associació de Gegants i Cabuts de Borriana i l'Associació de Bombos i Tambors de la Santa Faç de la ciutat.

Una vegada arribats fins a la mateixa plaça del Pla, ha tingut lloc un altre dels moments més esperats de la jornada amb l'encès oficial de l'arbre de nadal situat en el centre així com tota la lluminària instal·lada en els carrers de la ciutat exceptuant algunes zones. Sant Blai i diversos punts dels Poblats Marítims ja fa diversos dies que tenen les llums de Nadal enceses.

Amb aquests dos actes s'ha donat començament a la Fira de Nadal del Comerç de Borriana que durant tot el cap de setmana está instal·lada en El Pla. Enguany ha crescut en el nombre d'establiments participants respecte al passat any. En total, seran 36 els comerços que traslladen per uns dies tots els seus productes fins al centre de la ciutat per a acostar-los als veïns de Borriana i així començar de forma especial i amb magnificència la campanya comercial nadalenca.

La Fira, que celebra la seua segona edició, ha sigut organitzada per la Regidoria de Comerç de Borriana i la Federació de Comerç de la Ciutat. Tal com ha explicat la regidora de l'àrea, Maria Romero, "hem volgut fer un volt més a la Fira de Nadal i dotar-la d'activitats paral·leles i promocions que atraguen al major nombre possible de persones durant els tres dies de celebració en El Pla, així que durant les tres jornades hi ha programades activitats i tallers infantils perquè xiquets i xiquetes puguen passar una bona estona mentre els seus familiars realitzen les compres en les quasi 40 casetes que s'instal·laran en el centre de la ciutat".

A més, Romero també ha explicat que es lliuraran uns cupons en el moment de realitzar les compres perquè també els més xicotets puguen gaudir d'un esmorzar o un berenar amb la xocolata que s'oferirà.

Pujar