elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana celebra la seua tradicional ‘Ruta a Cavall' per Sant Blai

Borriana celebra la seua tradicional ‘Ruta a Cavall' per Sant Blai
  • Esta activitat s'organitza dins de les festes patronals de la capital de la comarca de la Plana Baixa i ja s'ha consolidat

Galeria de fotos
V Ruta a cavall Sant Blai
V Ruta a cavall Sant Blai
MÉS FOTOS
Borriana celebra la seua tradicional ‘Ruta a Cavall' per Sant Blai - (foto 2)
Borriana celebra la seua tradicional ‘Ruta a Cavall' per Sant Blai - (foto 3)
Borriana celebra la seua tradicional ‘Ruta a Cavall' per Sant Blai - (foto 4)

Borriana continua amb les festes patronals en honor a Sant Blai i este diumenge la capital de la comarca de la Plana Baixa ha comptat amb la V edició de la Ruta a Cavall, una activitat que s'ha convertit en arrelada tradició del municipi, consolidant-se com un esdeveniment esperat pels residents.

Organitzada per l'Ajuntament en col·laboració amb l'associació Amics a Cavall de la Comunitat Valenciana, la jornada va començar amb l'emocionant concentració de carruatges i cavalls. Veïns i participants es van reunir per a gaudir d'este espectacle eqüestre.

Després d'un reconfortant esmorzar per a recarregar energies, va donar inici la ruta. Acompanyats pels habitants de la zona, els participants van recórrer diversos carrers de la localitat.

Per a reviure els moments més destacats d'este emotiu esdeveniment, pots consultar la galeria de fotografies disponible en elperiodic.com.

Pujar