elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana acull el primer Torneig Presencial de E-Sports de tot el territori valencià

Borriana acull el primer Torneig Presencial de E-Sports de tot el territori valencià
  • El pavelló de la Bosca acollirà aquest diumenge el campionat amb premis que aconseguiran els 300 euros

MÉS FOTOS
Borriana acull el primer Torneig Presencial de E-Sports de tot el territori valencià - (foto 2)

Borriana serà la primera ciutat valenciana que aculla aquest diumenge un Torneig Presencial de E-sports amb el joc Clash Royale. La regidoria de Cultura i l'Associació e-sports Borriana organitzen per primera vegada en tot el territori valencià un trofeu presencial d'aquestes característiques i que acollirà a més de 200 participants en la seua primera edició.

Les instal·lacions del pavelló de la Bosca acolliran la competició en viu des de les deu del matí, fins a passades les tres de la vesprada, amb un muntatge en el qual els participants i assistents podran visualitzar les partides que es realitzen en una pantalla gegant.

El I Torneig Presencial Ciutat de Borriana estarà dedicat en aquesta ocasió als «gamers» del conegut joc «Clash Royale». L'edil de l'àrea cultural municipal, Vicent Granel, al costat dels responsables de «Borriana E-Sports», Javier Sales i Jorge García, han explicat que «les inscripcions per a l'esdeveniment segueixen habilitades a través de la web www.inscribirme.com i dins del Torneig Presencial Ciutat de Borriana, i fins al dia mateix del campionat». El Torneig tindrà premis en metàl·lic que aniran des dels 300 euros per al guanyador, fins als 25 que rebrà el quart classificat, passant pels 50 del tercer i els 100 que rebrà el subcampió. Els mateixos responsables de «Borriana E-Sports» també han avançat que «durant la celebració del Torneig Presencial Ciutat de Borriana també tindrem activitats i altres xicotets tornejos paral·lels per als més xicotets i xicotetes, amb la intenció de dinamitzar al màxim la jornada i la presència de públic».

 

Pujar