elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Belén Petit i Anna Solà tanquen el cicle faller 2023 de la Falla Club 53 de Borriana

Belén Petit i Anna Solà tanquen el cicle faller 2023 de la Falla Club 53 de Borriana
  • La comissió es va vestir de gala per a participar en l'acte de comiat de les falleres majors i corts d'honor de 2023

La Falla Societat Club 53 va acomiadar este cap de setmana a les falleres majors de 2023, Betlem Petit Sanahuja que va arribar acompanyada del president Luis López Alves, i d'Anna Solà Piera que va arribar acompanyada per la presidenta infantil Daniella Ferrari Sánchez. Este acte tanca l'any en què la comissió fallera de Borriana ha celebrat el 50 aniversari de la falla.

L'acte, celebrat en el port de SomKos, també va servir de comiat de les corts. Així la cort d'honor de la fallera major de 2023 estava formada per Lucía López Soler, Aitana Piñón Gómez, Inés Tena de la Font, Andrea Ripollés Doñate, Ana Sebastián Felis, Alejandra Maximino García, Julia Simarro Cepeda, María Tel Monsonís, Inés Miró Manzano, Paloma Casalta Barberá, Ana Bodí Juan, Candela Ros Ferrada i Claudia Sales Piquer.

Fallera Major 2023 de la Falla Club 53
Fallera Major 2023 de la Falla Club 53

Per part seua, les xiquetes que van formar este 2023 la cort d'honor de la fallera major infantil han sigut Marta Solà Piera, Marina Santos Miró, Carlota Vilallonga Jóvena, Clàudia Planelles Corbalán, Elena Parra Pérez i Zoe Marín Cerezo.

Fallera Major Infantil 2023 de la Falla Club 53
Fallera Major Infantil 2023 de la Falla Club 53

Una vegada a dalt de l'escenari van rebre la salutació de les corts d'honor de 2024, tant majors com infantils, així com de la fallera major infantil de 2024, Carlota Vilallonga Jóvena, que estarà acompanyada per la presidenta infantil Marina Santos Miró i de la fallera major de 2024, Mariam Prior Villalonga.

Després va arribar el moment per als discursos de comiat de la Fallera Major de 2023 i de la seua presidenta infantil, tancant les intervencions de la nit el president de 2023, Luis López Alves.

Un vídeo recordatori de l'exercici va posar el punt i final de l'acte, que va comptar amb l'actuació del grup El Colmao.

Pujar