24 de setembre de 2020 24/9/20

Andrea Navarro, exaltada com a Fallera Major en la nit gran de la Ravalera

Andrea Navarro, exaltada com a Fallera Major en la nit gran de la Ravalera - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2017 - Falla La Ravalera - Exaltación
  Burriana - Fallas 2017 - Falla La Ravalera - Exaltación
  MÉS FOTOS
  Andrea Navarro, exaltada com a Fallera Major en la nit gran de la Ravalera - (foto 2)
  Andrea Navarro, exaltada com a Fallera Major en la nit gran de la Ravalera - (foto 3)
  Andrea Navarro, exaltada com a Fallera Major en la nit gran de la Ravalera - (foto 4)
  Andrea Navarro, exaltada com a Fallera Major en la nit gran de la Ravalera - (foto 5)
  Andrea Navarro, exaltada com a Fallera Major en la nit gran de la Ravalera - (foto 6)
  Andrea Navarro, exaltada com a Fallera Major en la nit gran de la Ravalera - (foto 7)

  La Falla del Raval va celebrar el als salons del restaurant Torrelamina l'acte d'exaltació de la seua Fallera Major i Cort d'Honor.

  A la vesprada- nit del dissabte nombrosos fallers i convidats van assistir a un acte emotiu i regi en el qual les presentadors, Irene Panís Casado i Maria Cantos Ferrer, van actuar com a mestres de cerimònies.

  A causa de que durant el present exercici el col·lectiu no compta amb falleres infantils, les conductores de l'esdeveniment van passar directament a presentar a les integrants de la Cort d'Honor Major, formada per les senyoretes Sara Martínez, Claudia Catalunya, Elena Claramonte, Eva Navarro, Sandra Griñó, Sandra Candau i Cristina Sánchez.

  Amb l'escenari quasi complet va ser el torn de presentar a la Fallera Major de la Falla Barri la Ravalera, la jove Andrea Navarro Hernández, qui va pujar a l'escenari saludant al públic, que l'aplaudia tot en peu.

  Amb totes les falleres ocupant els seus seients va ser el moment en què s' acomiadés qui en l'any anterior havia ostentat el màxims càrrecs del col·lectiu, la senyoreta Sara Sabater Tarín.

  La mantenidora de l'acte va ser Eva Navarro, component de la cort i germana de la Fallera Major, amb paraules familiars i carregades de sentiment, i és que les dos són de gran tradició familiar fallera.

  Després d'això, les diferents comissions falleres de la ciutat, així com les Reines Falleres van voler acudir a donar l'enhorabona a la Fallera Major en una nit tan especial per a ella.

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar