elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
95 ANIVERSARI DE LA FALLA BARRI LA MERCÈ

Anabela Raduta i Lucía Palos ja són les Falleres Majors de Barri La Mercè de Borriana

Anabela Raduta i Lucía Palos ja són les Falleres Majors de Barri La Mercè de Borriana
  • La comissió va celebrar aquest dissabte l'exaltació de les màximes representants

Galeria de fotos
Falles Borriana 2023: Presentació Falla La Mercé
Falles Borriana 2023: Presentació Falla La Mercé
MÉS FOTOS
Anabela Raduta i Lucía Palos ja són les Falleres Majors de Barri La Mercè de Borriana - (foto 2)
Anabela Raduta i Lucía Palos ja són les Falleres Majors de Barri La Mercè de Borriana - (foto 3)

La Falla Barri La Mercè de Borriana, que enguany compleix la seua 95 aniversari, va acollir aquest dissabte l'exaltació de les Falleres Majors de 2023, un acte que va tenir lloc en el Llar Faller i que va començar amb vídeos dedicats a les màximes representants i que va comptar com a amics i família de la Fallera Major, Anabela Raduta Ionica, com a encarregats de dedicar-los unes paraules.

Així, Anabela Raduta Ionica va brillar amb llum pròpia durant l'acte en què va ser exaltada com a Fallera Major de 2023 de la Falla Barri La Mercè de Borriana. Al costat d'ella, la xiqueta Lucía Palos Rueda, Fallera Major Infantil.

La comissió que presideix Vicent Blasco Miró compta amb dos presidents infantils que en l'acte van tenir també un paper principal. Es tracta de Joan Blasco Martí i Aina Borja Soler.

Moment de la presentació
Moment de la presentació

La Cort d'Honor d'Anabela Raduta està formada per Blanca Sáez Francés, Ana Blasco Romero, Toni Leal Corrales i María Murgui Diago.

Per part seua, la Cort d'Honor Infantil aquesta formada per Amalia Oltra Tormos, Balma Marañón Melià, Núria Esteban Almenara, Candela Argandoña Sànchez, Chloé Cebrián Salvador, Elia Gil Castell, Maria Ruiz López, Lola Tena Rosell, Alejandra Villanova Sanahuja, Ana Ruiz López, Sofia Quesada Huesa, Alejandra Salines Rubert, Diego Puchol Koster, Isabel Quesada Huesa, Diego Señoret Ruiz, Ana Olivas Vidal, Sergi Reula Tudela, Carmen Reyes Garcia i Aleix Cuartero Murgui.

També es van acomiadar del seu regnat les falleres majors i cavaller acompanyant de 2020-2021-2022. Alèxia Durà Saura, Maria Olivas Vidal i Joan Blasco Martí. Els dos actes van estar conduïts pel faller Diego Blasco Garcés.

En la segona part van pujar a l'escenari les corts d'honor i les falleres majors i col·lectius fallers de Borriana i també a la falla Els Llimeres de la Vall d'Uixó i a la Gaiata Nº5 «Hort dels Corders» amb els quals està germanada la falla.

L'acte va culminar amb la presència de les Reines Falleres de Borriana, Sílvia Navarro Godos i Maria Olivas Vidal.

Cal destacar l'entrada de l'estendard de la falla a càrrec dels membres de la comissió que llueixen la tradicional brusa de «burrianero», element distintiu de la comissió veterana de la ciutat.

Pujar