elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Emili Altur aborda amb els treballadors temporals de l’Ajuntament la seua regularització

Emili Altur aborda amb els treballadors temporals de l’Ajuntament la seua regularització

  El regidor de governació s’ha reunit amb el personal de Serveis Socials, el col·lectiu més afectat per aquesta situació, per a explicar-los el procediment que se seguirà, després de l’informe negatiu de la secretaria municipal.

  El regidor de Governació de l’Ajuntament de Burjassot, Emili Altur, ha mantingut aquest dilluns una reunió amb el personal de l’àrea de Serveis Socials del consistori per a tractar el procés de regularització del personal temporal de l’Ajuntament que l’equip de govern ha encetat recentment.

  L’objectiu és convertir en personal fixe a aquells treballadors i treballadores que han enllaçat successius contractes per a cobrir vacants en lloc de ser contractats com a personal de plantilla de l’Ajuntament. Aquesta àrea de Serveis Socials és una de les més afectades per aquesta situació.

  El regidor ha assegurat que «és una ferma voluntat de l’equip de govern donar una solució satisfactòria a aquesta situació», al temps que ha demanat «comprensió» als treballadors, després d’explicar-los els entrebancs legals amb els quals s’han trobat, i que han motivat el fet que hagen de buscar la fórmula per a poder-lo dur a terme de manera legal i efectiva.

  Emili Altur s’ha mostrat convençut que s’arribarà a aquesta fórmula i ha confirmat la seua intenció de reunir-se també amb els sindicats i la resta d’actors implicats en el procés, per a informar-los de tots els avanços realitzats, així com les dificultats que hagen pogut sorgir.

  Pujar