Castellano

100 xiquetes i xiquets participen en l’escola ludicoeducativa de Pasqua a Bocairent

100 xiquetes i xiquets participen en l’escola ludicoeducativa de Pasqua a Bocairent
  • L’Ajuntament de Bocairent ha oferit aquest servei per a facilitar la conciliació familiar entre el 2 i el 8 d’abril

L’Ajuntament de Bocairent, a través de les regidories d’Educació i Esport, ha tornat a organitzar el servei d’escola ludicoeducativa per a un període vacacional. En aquest cas, es tractava de Pasqua i s’ha desenvolupat entre el 2 i el 8 d’abril a les instal·lacions del CEIP Lluís Vives i de l’IES Bocairent.
En total, la matrícula ha sigut de 100 participants distribuïts de la manera següent: 13 d’infantil 3 anys, 16 d’infantil 4 anys, 15 d’infantil 5 anys, 12 de primer de primària, 9 de segon de primària, 10 de tercer de primària, 10 de quart de primària, 13 de cinqué de primària i 2 de sisé de primària i ESO.

L’escola ludicoeducativa s’ha desenvolupat en horari de 8.00 a 13.30 hores i durant cada jornada s’han combinat activitats diferents: jocs tradicionals i activitats relacionades amb la Pasqua, en el cas d’infantil, i joc alternatiu i diverses disciplines esportives, en el cas de primària i ESO.

Per a dur a terme el servei, l’Ajuntament de Bocairent ha contractat 6 monitores i monitors, els quals han estat dirigits pel tècnic municipal d’Esports. El passat dilluns, aquests van rebre la visita de l’alcalde, Xavi Molina, i dels regidors Joan Vañó i Vanesa Doménech, responsables d’Esports i Educació respectivament.

“Vam voler agrair-los personalment el treball fet durant aquests dies per a oferir un servei públic de qualitat”, afirma Vañó. Al seu torn, Doménech posa en valor la confiança de les famílies en la iniciativa de l’Ajuntament: “Les escoles ludicoeducatives municipals tenen molt bona acollida, fet que confirma que són un instrument útil per a la conciliació familiar”, indica.

 

Pujar