Castellano

Xavi Molina optarà a la reelecció a l’Alcaldia de Bocairent

Xavi Molina optarà a la reelecció a l’Alcaldia de Bocairent
  • El primer edil pretén culminar els projectes en marxa amb un segon mandat

El PSPV-PSOE de Bocairent ha aprovat la candidatura de Xavi Molina Martí a les pròximes eleccions municipals. Així, l’actual alcalde optarà a un segon mandat amb la finalitat de culminar els nombrosos projectes en marxa. Molina està al capdavant del consistori des de 2019 i, en la present legislatura, ha hagut de fer front a situacions excepcionals com la de la covid-19: “Sense dubte, han estat els moments més difícils de la legislatura, més encara tenint en compte que l’Ajuntament és titular d’una residència de la tercera edat”, reconeix el dirigent.

Amb tot, “gestionar aquesta excepcionalitat no ha impedit impulsar projectes importants”, afirma. En aquest sentit, l’alcalde assenyala tres eixos prioritaris en l’acció de govern duta a terme: més atenció a les persones, les accions de promoció econòmica i la millora de l’entorn. En el primer cas, destaca l’increment de l’equip professional de l’àmbit social, o l’actuació en infraestructures com l’ampliació del centre de dia, de la mà d’AFAB, la construcció d’una nova aula a escola infantil o la renovació integral del centre ocupacional.

Quant a les accions de promoció econòmica, el primer edil posa en valor la creació dels programes d’ajudes municipals per a empreses i persones autònomes, el Xec de Benvinguda per a famílies amb nous membres i l’aprovació de fins a 7 bonificacions fiscals que no existien en 2019. Igualment, assenyala l’1,5 milions d’euros aconseguits per al Pla de Sostenibilitat Turística o els avanços en dos projectes claus per a les zones industrials: la nova línia elèctrica al polígon del Regadiu, en fase final d’autorització administrativa, i el nou accés al polígon dels Oms des de la CV-81, en redacció per part de la Generalitat.

En relació amb la millora de l’entorn, Molina mostra l’adquisició de l’immoble per al futur centre cívic del Barri Medieval i la reactivació de la rehabilitació del nucli històric, amb les reurbanitzacions dels carrers Mossén Hilari i Baixada del Tint; la creació de nous espais públics, com el del lateral de l’església o el mirador de Darrere de la Vila; les inversions tant al poliesportiu com a la plaça de bous; la consecució de més de 200.000 euros per repavimentar els carrers que van del pont a la plaça i d’altres 200.000 euros per a fer una primera intervenció important al Palau Baró de Casanova, o els projectes participatius per a reformar els parcs de Cervantes, Dos de Maig i Derrota.

“Concloure aquestes accions, que estan encaminades, així com aconseguir fer realitat qüestions en què no hem pogut avançar tant com ens haguera agradat, com ara l’ampliació del centre de salut, la reforma del CEIP Lluís Vives, el condicionament d’una zona verda per a la residència o l’habilitació d’un punt d’aparcament al centre del nucli urbà, són l’estímul per a seguir al capdavant de la gestió municipal”, diu el candidat a la reelecció. Una gestió que Molina vol seguir duent a terme amb els mateixos principis que han inspirat el seu primer mandat: el diàleg, la col·laboració, l’exemplaritat, l’empatia i l’honestedat.

Fotografia adjunta: Xavi Molina, alcalde de Bocairent i candidat a la reelecció pel PSPV-PSOE

Pujar