Castellano

Torna el Xocorock, cita musical destacada de l’estiu bocairentí

Torna el Xocorock, cita musical destacada de l’estiu bocairentí
  • La tercera edició tindrà lloc dissabte al parc de la Derrota

El pròxim dissabte, 27 d’agost, tindrà lloc una nova edició del festival de música Xocorock, que forma part de la programació Estiu Jove. En aquesta ocasió, estan previstes les actuacions de Joe Pask, Maluks, Suu, Cactus, Xavi Sarrià i el DJ Santy Mataix. Totes elles se celebraran al parc de la Derrota en els horaris següents: 19.30 h, 20.35 h, 21.20 h, 22.40 h, 0.00 h i 1.00 h.

Les entrades es poden comprar a través de les xarxes socials del Xocorock o bé dissabte de forma presencial al mateix recinte. A més, aquelles que s’adquirisquen fins al dimecres 24 podran incloure entrepà i beguda per a sopar, si així es desitja. L’objectiu és facilitar el fet de poder gaudir de la programació completa.

La regidora d’Infància, Adolescència i Joventut de Bocairent destaca que “a poc a poc, el Xocorock va fent-se un lloc en el calendari musical de l’estiu valencià”. En aquest sentit, Begoña Perigüell considera que “la tercera edició del festival ofereix qualitat i diversitat”. Per això, la responsable municipal anima tant al veïnat de Bocairent com de qualsevol altre municipi a assistir a la cita de dissabte.

Pujar