Castellano

El teatre Avenida de Bocairent tanca la programació regular 2023 amb 1.186 espectadores i espectadors

El teatre Avenida de Bocairent tanca la programació regular 2023 amb 1.186 espectadores i espectadors
  • Les propostes del pròxim cicle anual arrancaran el 2 de gener amb un espectacle familiar de circ i màgia

Amb l’actuació de Valencia Dancing Forward del passat 9 de desembre, el teatre Avenida de Bocairent va tancar la programació regular 2023. Aquesta aporta un espectacle mensual que alterna una proposta de caràcter familiar i una altra per a públic adult. Així, enguany s’han dut a terme un total de nou iniciatives que, al seu torn, combinen disciplines artístiques diferents: teatre, música, circ i dansa.

La temporada 2023 ha deixat un total de 1.186 espectadores i espectadors. En el cas de les propostes familiars, els espectacles amb més assistència han estat el de titelles “Gori gori”, del mes de gener, i el de circ “Seu-te”, del mes de juny. Quant a les cites per a públic adult, han destacat el teatre “Els Villalonga”, del mes de febrer, i els concerts de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Andreu Valor (al maig i l’octubre, respectivament).

“Des de 2018, el teatre Avenida compta amb una programació regular que tracta de ser completa i variada”, explica Xavi Molina. En aquest sentit, l’alcalde i regidor de Cultura indica que “l’objectiu és complementar les propostes que ofereix el teixit associatiu del poble, que també té les instal·lacions com a espai de referència”. “El balanç d’aquests anys és positiu i observem que s’ha anat consolidant un hàbit de consum cultural entre la ciutadania”, afig Molina.

El cicle anual 2024 s’iniciarà el 2 de gener amb un espectacle de circ i màgia a càrrec de Zetaefe Producciones. Igualment, la pròxima temporada continuarà comptant amb la campanya “ACiS alça el teló”, de manera que els assistents a cada cita de la programació regular podran seguir participant en el sorteig d’un xec per a compres als establiments de l’associació local de comerços i serveis.

 

Pujar