Castellano

Setena edició del Nadal Jove de Bocairent

Setena edició del Nadal Jove de Bocairent
  MÉS FOTOS
  Setena edició del Nadal Jove de Bocairent - (foto 2)

  La programació d’oci que l’Ajuntament de Bocairent, a través del Centre d’Informació Juvenil, ofereix cada Nadal per a xiquetes i xiquets, adolescents i joves arriba enguany a la setena edició i compta amb un total de catorze propostes. Aquestes van començar el passat 9 de desembre, però serà en els pròxims dies quan està prevista la màxima intensitat d’activitat.

  Així, el 24 i 25 de desembre s’instal·larà a la placeta del parc de Cervantes la pista de patinatge, que torna després d’haver estat la novetat principal del Nadal Jove anterior. El dilluns 26 serà el torn de la projecció de les pel·lícules Lego 2 i Cruella. El 27 desembre s’iniciaran dos tallers: un de caràcter infantil, per a l’elaboració de galletes, i un altre dirigit a adolescents i joves, sobre ràdio. El dia 28 serà el torn del concert de la banda jove de l’Associació Unió Musical de Bocairent i el dia 29, del viatge a Expojove.

  Per a l’últim dia de l’any, Nadal Jove ofereix dues cites: de matí, la proposta infantil al voltant de la figura de l’home dels nassos, amb el contacontes del Gran Jordiet, i, a la nit, l’animació musical amb motiu de les Campanades. En aquest sentit, la regidora Begoña Perigüell assenyala que “el context sanitari dels últims anys havia interromput una iniciativa que ja havia començat a consolidar-se a Bocairent: reunir-se a la plaça de l’Ajuntament per a l’entrada de l’any”. “Per fi enguany es recupera i hi haurà celebració entre les 23.00 i les 3.00 hores”, afig la responsable municipal d’Infància, Adolescència i Joventut.

  Ja en 2023, la programació tindrà dues propostes: les competicions a l’Espai Jove per al dia 2 de gener i l’espectacle de titelles “Gori gori”, a càrrec de la companyia el Ball de sant Vito, per al dia 4 de gener. Així, es completa “un conjunt ampli i variat de propostes per a la infància, l’adolescència i la joventut”, en paraules de Perigüell. A més, la regidora destaca el fet que aquestes van ser tractades en l’última sessió del Consell de la Joventut de Bocairent.

  Pujar